Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smmm

moj byly chlopak zabrał mi przyjaciół co robić???

Polecane posty

Gość smmm

Moj byly chłopak naopowiadał (naszym) znajomym na mój temat jakies głupoty niewiem co robić, gdyż kiedys często sie spotykaliśmy i wspolnie spedzalismy czas nawet moje kolezanki ze szkoly nie chca ze mna rozmawiac po tym jak go zostawilam pomozcie pliska

Gość gość
a jak mamy pomóc ? Nie wiemy co twój chłopak im powiedział , nie wiemy co ty na nie mówiłaś do chłopaka ,nie znamy żadnych szczegółów .

Gość smmm
No dokladnie to ze jestem glupia zostawiajac go ale jak moge go nie zostawic jak on poprostu jezdzi sobie na zabawy a mowi mi ze pracuje. Jak to wogole nie prawda jest nawet moja przyjaciolka jest po jego stronie ja zostawilam go bo on za duzo krytykowal mnie i poznalam innego chlopaka i obecnie jestem z nim. Niestety wszystkie kolezanki sa po jego stronie bo kazda z nich go lubi ale nke przebgwaja z nim 24 godz na dobe dopytuje sie moich kolezanek co u mnie kiedy mam miec te wesele lajkuje mi cos cos byo sobie przypomniec. No oki lajkuje i wogole ale mowic ze zostawiajac go strace wszystko kolezanki doluja mnie nie daja mi zyc w szkole ciagle wroc do niego on sie stara ale ja nie chce juz chce o nim zapomniec przez to obrazily sie na mnie i one utrzymuja z nim kontakt a on buntuje ich przeciwko mnie, bo ja znalazlam chlopaka ktory mi pomaga a nie krytykuje. Przez co byly nie moze odpuscic jest w tych samych mjejscach co my boje sie ze pobije mojego obecnego chlopaka

Gość smmm
Nawet ostatnia raza jezdzil jak glupi kolo mojego mieszkania ale teraz naslal moja kolezanke i ona chodzi i patrzy czy moj chlopak jest czy go nie ma a potem mowi bylemu. Raz byla taka akcja ze cala droge za nim jechal

Gość gość
Naslij na niego wruszke niech go postarszy czakrom

Gość gość
A co Twoj obecny chlopak na to?Gadalas z nim?