Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowanie podobają wam się bardzo chude dziewczyny?

Polecane posty

Gość gość

Co mają np. 5-9kg niedowagi?

Gość gość
*Panowie

Gość gość
Nie. szczupłe, tzn. nie za chude, ani nie grube. Rozmiar 34 jest za chudy, 36-38 idealny, powyżej już zbyt duzy

Gość gość
Nie, ale te przy kości tez odpadają. Jest coś pomiędzy chudą, a przy kości czyli zdrowa, ale szczupla sylwetka

Gość gość
40-42 to idealny rozmiar dla kobiety poniżej to chuda szkapa

Gość gość
szczupła sylwetka nie jest taka zdrowa jak można przypuszczać

Gość lauraa273232
Nie rozumiem w jakim celu zostało zadane to pytanie. Czy przez kobietę z nadwagą, ktora chce się pocieszyc, ze te bardzo chude też nie są ładne? Owszem, nie są, ale przy kości tak samo nie. Ideał jak ktoś wyżej napisał to rozmiar 36 lub 38. A każda przesada w jedna i w druga strone juz wygląda gorzej

Gość gość
36-38 to nie jest idealny rozmiar dziewczyna z takim rozmiarem jest za chuda

Gość lauraa273232
Zreszta panów tu nie uswiadczycie, radzę zapytać na forum dla panów znajdziecie takie w necie np. pomesku.org.pl - tam wam odpowiedza faktycznie panowie, ale z tego co ja czytałam w necie, to wlasnie lubią najbardziej szczupłe, ale nie wychudzone- i dobrze bo taka sylwetka jest tez najzdrowsza

Gość lauraa273232
20:10- z puktu widzenia medycyny, dietetyki i kanonów urody - taka sylwetka jest najbardziej atrakcyjna

Gość gość
lauraa273232 dziś Bzdury opowiadasz taka sylwetka nie jest najzdrowsza.

Gość gość
Z punktu dietetyki, kanonu, medycyny taka sylwetka nie jest atrakcyjna wiec skończ pisać te brednie.

Gość lauraa273232
Ok to w takim razie koncze dyskusje bo tak mozna sie spierac w nieszkonczonosc ;)

Gość gość
36-38 to mają nastolatki, a nie prawdziwe kobiety.

Gość lauraa273232
zreszta ja zaraz moge wkleic jakis artykul, ze szczupla sylwetka jest zdrowa, a takich jest multum w necie, no i mozna sie tak spierac do polnocy, jak ktos sie uprze przy swojej racji to nie ma mocnych Ja tam jestem szczupla i chce taka pozostac, ale jesli ktos woli byc tęższy to jego wola, mnie tam nic do tego

Gość gość
36-38 to jest zdecydowanie za mało dla kobiety

Gość Verka1987
Ja stosuję dietę z dietbox i trenuję ale mój rozmiar 38 podoba mi się wiec jem zdrowo ale chcę też wyglądać kobieco.

Gość gość
Chudych unikam, bo mają TAM wiadro.

Gość gość
Od chudych trzymam się z dala. Nieapetyczne i aseksualne są chude dziewczyny. Szybciej bym się umówił z kobietą, która ma parę kilogramów nadwagi niż niedowagi. Wychodzę z założenia, że facet nie pies na kości nie leci i więcej ciałka do kochania. :]

Gość gość
Chude mnie obrzydzają, wygląd kobiety powinien różnić się od wyglądu mężczyzny a taki chudzielec rozbierze się i nie ma piersi, bioder, pośladków i jeszcze prezentuje kaloryfer na brzuchu, po co komu takie dziwadło? Ani to baba ani chłop.

Gość gość
Naprawdę sądzicie że jakikolwiek mężczyzna ocenia kobietę po rozmiarze ??? Może powinnyście nosić jakieś metki żeby z daleka było widać rozmiar i cenę?

Gość gość
Dzisiaj raczej promuje sie grube kobiety czyli zaniedbane a wobec mezczyzn wymagania sie zwiekszaja.

Gość prawi  114
ja odpowiem na to pytanie .. Chude mi sie podobają ,ale nie mogą mieć niedowagi .. Tzn nie zwracam uwagi na panne poniżej 48 kg 45 kg to dla mnie kosciotrup Ale idą c tym tokiem rozumowania to szczerze mówiac lepsza baba 46 kg do łózka niż 90 kg . .LOL 110 kg baba to aseksualny wieloryb . .Seks z nią byłby jak seks z facetem

Gość prawi 114
nie podoba mie sie ciało renaty kaczoruk dlatego ze panna jest zbyt drobna dla mnie , nie ma tylka jest słaba tak na 5/10 ale panna co waży 90 kg jest na 3/10 także przechodzimy od złego do gorszego