Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesesperowana

Karaluchy !!! Ratunku

Polecane posty

Gość Zdesesperowana

Wynajmuje mieszkanie w starszym bloku od 2 lat. Temat nie jest mi obcy bo w poprzednim roku też miałam lokatorów jednak po dezensekcji był spokój przez jakiś czas widywałam tylko JE co jakiś czas ... jednak teraz.... maskara gdy weszłam przed chwilą do kuchni myślałam że zwymiotuję było tego wszędzie w zlewie, na podłodze, na ścianach no noramalnie koszmar nie mogę spać po nocach . Na noc chowam wszystkie jedzenie zmywam naczynia myje podłogę i nic to nie daje . Macie jakieś sprawdzone środki błagam poradzicie coś !! Dodam że ma dziecko i psa więc coś takiego co by im nie zaszkodziło . Szkoda mi dziecka tylko jak sobie pomyślę że spacerują po mieszkaniu to aż normalnie się gotuje w środku . PS. Próbowałam brosa w sprayu i zielony globol do spryskiwania ale nic nie daje a administracja tylko tyle mówi : że problem zawsze będzie i już nie mogą poradzić

Gość gość
Nie narzekaj, karaluchy nie są najgorszym problemem. Ja mam w domu pluskwy i je znacznie ciężej usunąć.

Gość gość
Wezwij znowu deratyzatora .miałam taki sam problem .W takich mieszkaniach to dobrze że tylko karaluchy masz ,mogło być gorzej.Może warto by było z sąsiadami pogadać i razem zrobic ,wtedy większa szansa że nie będziesz ich miała.Tak wiem sąsiedzi są różni ale jak jeden wróg jest to można razem z nim walczyć.Ja walczyłam długo.dopiero trzecia firma poradziła sobie z problemem ,od tamtej pory mam spokój ,w między czasie wydałam majątek na środki ze sklepów,są za słabe ,jednego robaka to zabiją jak sie go utopi chyba w tym preparacie. polecam www.edddrobak.pl .solidna firma ,miły pan widać ma wiedzę i wie co i jak ,ci poprzedni tylko kase wzieli i problem był.

Gość iks

Mysle ze firma DDD ma swoje sprawdzone metody, z reguly tez kazda wystawia gwarancje, wiec nie sadze by dezynsekcja byla na zadanie klienta wykonywana okreslonymi preparatami. Żadac  to Pan możesz ciepłej pizzy w chwili dostarczenia.