Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladkaxx

Co zrobić, gdy cały czas kocham swojego ex?

Polecane posty

Gość czekoladkaxx

A więc tak, minął niecały miesiąc od zerwania z moim chłopakiem. Dodam, że zerwalismy przez kłótnie o błahostki i różne poglądy na niektóre rzeczy. Mimo to, ja cały czas go kocham i cholernie za nim tęsknie. 2 dni temu spotkaliśmy się, tak po prostu u mnie. Wszystko było super, śmieliśmy się, rozmawialiśmy na różne tematy i się przytulalismy. Kiedy go zobaczyłam, zauważyłam jak cholernie mi jest potrzebny w życiu. Na koniec spotkania, wyszło tak, że się całowaliśmy... coś nas ciągnęło do siebie. Nic o tym nie pisaliśmy i udawaliśmy, ze nic się nie stało. On przepraszał na żywo, ze mnie rani i ze to strasznie dziwne. Następnego dnia przyszłam do niego do domu, gdzie ponownie doszło do tego samego. To jest cholernie głupie i nie mam pojęcia co robić.. on mówił ze dobrze jest mu być singlem. Ale może jeszcze chciałby spróbować ? Co robić ? Czy zostać w takich relacjach jako przyjaciele, którzy się całują haha. Czy odpuścić i zakończyć z nim kontakt? A może powiedzieć mu co czuje do niego i spytać o szanse na powrót ? Lub nic mu nie mówić i pokazywać mu się z jak najlepszej strony? Dodam, ze chodzimy do jednej szkoły.

Gość gość
Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki ..