Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznac ze kobieta...

Polecane posty

Gość gość

1.Ucieka-bo jej zalezy... 2.Ucieka-bo chce uniknac natreta... Dziewczyny,napiszcie jaka jest różnica ;)

Gość gość
gdy ucieka bo chce uniknąć natręta będzie dodatkowo niemiła, sarkastyczna, oschła a w oczach złość. jeśli to drugie, zawsze przemyci jakiś promyk uczucia a w oczach co najwyżej strach/zawstydzenie. :)

Gość gość
powie albo s*********laj albo nic nie powie czyli goń mnie, baranie

Gość gość
Kobieta może uciekać, gdy jej zależy. Może unikać mężczyzny, który jej się podoba- szczególnie takiego, który nie wykazuje nią zainteresowania.

Gość gość
1. Ucieka kiedy jej zależy. Dziwnie brzmi ale wiem że tak może być z doświadczenia. Wtedy rozmawia z Tobą, jest miła, uśmiecha się - ogólnie jest bardzo w porządku ale NIE robi kroku na przód, nie daje zielonego światła.. ( np któreś z was jest zajęte - i nie przekroczy granicy ) Właśnie wtedy nie wiesz, czy jesteś dla nim kimś więcej Czy tylko znajomym. 2. Gdy chce unikać tzn że nie jest zainteresowana czyli zbywa Cię. Np nie odpisuje na wiadomości, nie chce się umówić - ma zawsze coś do zrobienia/ jest zajeta.

Gość gość
Kobieta ucieka kiedy jest zajęta i kiedy uczucie jest tsk silne że boi sie ze jest o krok od przekroczenia granicy..a takze wtedy gdy bardzo jej zalezy a nie chce dać tego po sobie poznać.Wiem po sobie.

Gość gość
Dzięki takim kobietom jak ty mamy inne, które nie uciekają. Ciekawa sprawa i pożyteczna bo odwalasz czarną robotę.

Gość gość
KOBIETA - ucieka od faceta który zrobił jej bałagan w sercu ale wie, że nie może z nim być bo np. jest mężatką. w przypadku drugiego to najwyżej może go ofuczeć.

Gość gość
Myślcie, że mężczyzna ( zajęty) zachowuje się w ten sam sposób? Czyli ucieka ? Mowa o facetach z zasadami.

Gość gość
Mowa o kobietach z zasadami..Dlaczego dzieki mnie mamy kobiety ktore nie uciekają??Nie rozumiem?Ja czarną robotę?Uzasadnij.

Gość gość
Myślę że faceci w podobnej sytuacji nie zachowują się tak samo. mężczyźni sa bardziej logiczni i stonowani emocjonalnie. w takich wypadkach ich zachowanie jest zwyczajnie służbowe ale miłe.

Gość gość
mężczyzna inaczej się zachowuje. on czeka na krok kobiety by przekroczyła ta barierę.

Gość gość
A po co ci to autorze wiedziec?

Gość gość
10.45 samo setno sprawy:)

Gość gość
Autor pewnie ma jakis problem ale wszystkie odpowiedzi udzielone tutaj są zyciowo dobre:)

Gość gość
normalna kobieta jak chce ukryc uczucie do faceta, bo coś stoi na przeszkodzie to będzie go unikać z czasem, choć facet może być zdziwiony taką sytuacją no bo przeciez wie ,czy widził, że Ona go niby lubi:) poza tym można skrywac uczucie by mu się dobrze przyjrzeć i zastanowić, moze skrywać uczucie bo nie widzi w facecie wzajemności, choć znam takie ktorym to nie przeszkadza i proponują koleżeński seks myśląc,że mogą cos ugrać, a jak kobieta jest nie miła to generalnie chce się pozbyć natreta

Gość gość
może też ukrywać uczucie jak widzi,że facet jest za bardzo zainteresowany innymi, jak to bryluje w towarzystwie róznych przyjaciółek klepiąc im komplementy bo uwielbia być taki kochany przez wszsytkie kobiety wiec jedyn wyjściem jest uciec by się nie męczyć nim czy nimi, bo gdy jest uczucie to moze byc i zazdrość, ja sama znam taką sytuację, gdzie moja bliska kolezanka postanowiła odciąć się od grupy by na to wszystko nie patrzeć ...oczywiscie facet niczego nie wie, bo nawet nie jest Nią zainteresowany a Ona musi w sobie to wszytsko zwalczyc:)

Gość gość
Nie każda kobieta jest w stanie przekroczyć barierę. Może i bardzo by chciała. Ale np. może ktoś ją kiedyś za mocno zranił.

Gość gość
autor olewał pewnie jakąs a teraz sobie ubzdurał, że ucieka a Ona pewnie mu to odwzajemnia te OLEWANIE bo zawsze jest coś za coś:D

Gość gość
Czyli jak laska nie chce byc z kolesiem i daje noge to wg was go kocha? :D:D:D:D

Gość gość
zakochales sie w niej ze tak rozkminiasz?

Gość gość
Pytanie zadalem bardziej retorycznie aczkolwiek uwazam ze jest to bardzo wazny temat do omowienia.W tym jest caly problem ze gdy kobieta ucieka bo jej zalezy to dla faceta jest to tym samym jakby powiedziala spadaj bo mam cie gdzies.Jednak potrafie zrozumiec kobiety dlaczego tak robia ;) Chce tylko spróbować znalezc sposob aby facet mogl bardziej odczytac znaki kobiety ze jej zalezy i zeby sie nie poddawal tak łatwo.Tym samym wielka role odgrywaja w tym kobiety bo musza przestac uciekac choc w polowie ale tym samym sprawdzic jakie gosc ma intencje ;) Autor.

Gość gośćsyśkata
jak gość jest wolny i ona wolna to uciekanie jest objawem choroby psychicznej jak jedno albo oboje są zajęci to nie ma mowy o żadnym połowicznym znaku. w życiu są ważniejsze sprawy niż hedonizm i samozaspokojenie

Gość gośćsyskata
w życiu są przysięgi, obietnice i zobowiązania bynajmniej nie tylko finansowe

Gość gość
Ucieka bo koleś zwyczajnie Ją w*****a i co tu rozkminiać

Gość gość
Ucieka bo koleś zwyczajnie Ją wkurwia i co tu rozkminiać

Gość gość
Ja zaczęłam go unikać bo bałam się że on jest zwykłym flirciarzem który bawi się kobietami i każdą tak zaczepia. Myślę że bawiło go moje zainteresowanie i tylko dowartościowywał się nim a mnie miał w czterech literach. Gdyby tak nie było to już dawno by się do mnie odezwał ale go nie interesuję i pewnie nawet nie pamięta o moim istnieniu a ja po latach nadal za nim tęsknię i cierpię.

Gość gość
PIERWSZY KROK należy do CHŁOPA! tak było jest i będzie. kobiecie zwyczajnie nie wypada według sawuar wiwr wychylać się pierwszej. AMEN! :)

Gość endexit
to chyba dawno na imprezie nie byłeś lub łaś:D

Gość gość
weż pod uwagę,że nie kazdy stosuje wolna hameryke