Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela99

Uciążliwy sąsiad co z tym zrobic ?

Polecane posty

Gość Ela99

Hej , od kilku lat mam problem z sąsiadką która próbuje mi zatruć życie. Mieszkam w domu jednorodzinnym i mam działkę. Podczas przesiadywania na dworzu włączam radio radio jest slyszalne dla mnie ale nie gra w sposob glosny , slucham go ,,czilowo" . Codziennie sąsiadka kaze mi przyciszać radio , nie raz nie zdaze właczyc a juz wyskakuje do mnie z awanturą. Jak moja siotra kąpie sie w basenie ma 10 lat i zaprosi kolezanki to kaze im byc cicho . Mam swoj dom , działkę dosć spora ale nie mam zadnej prywatnosci i swobody . Co mam zrobić z tym problemem ?

Gość gość
Jeśłi nie słuchasz rzeczywiście głośno tego radia a dzieci nie hałasują za bardzo to nic nie rób , żyj normalnie i nie przejmuj się sąsiadką i jej zakazami i nakazami. W końcu kiedyś się jej znudzi ciagłe upominanie ciebie . Jeśli zaś zbyt głośno się zachowujesz to na takie zachowanie jest paragraf i sąsiadka może pozwać cię do sądu . Myśłę jednak że to tylko urojenia sąsiadki i chocby nawet cię pozwała to nic nie osiągnie bo ty masz prawo do korzystania ze swojej działki i nie musisz chodzić na paluszkach . a