Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 16 cm to duzo ?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie :-) mój maz nie chce zmierzyć swojej dlugosci, w łóżku lipa i myślę że ma niezawielkiego. Wie ze mi nie dogadza i twierdzi że to moja ograniczenie w głowie nie blokuje. Miałam przelotny "romans" z facetem co ma 16 cm. To dużo ? Dodam że do seksu nie doszło bo mój mąż wszystko zablokowal i teraz zwala winę na mnie ze nie dochodzę bo mam blokadę. Co mam zrobić ?

Gość gość
Bardzo dobry rozmiar. Ani za duży, ani za mały.

Gość gość
Więc się chyba na te 16 cm skuszę :-)

Gość gość
Obecny moj facet ma 16cm i jest dla mnie super juz pol roku mnie posuwa jestem przerznieta zawsze wspaniale a do tego ma dosyc grubego tak ze jak wchodzi wemnie to mocno go czuje jak mi ciipke rozciaga ale pozniej to juz mnie popycha rowno na calego bez gomy

Gość gość
Prawie rok spotykalam sie dyskretnie(jestem mezatka) z facetem ktory mial 16,5cm penisa to byl duzszy o 2cm od tego co maz maz ma. Technike mial wspaniala na kazdym spotkaniu jak pod nim bylam to jeczalam z roskoszy i az jaja jego czulam na wargach sromowych a on nie zartowal tylko mnie walil z calej sily. super bylo ale sie skonczylo zostalo tylko pomazyc

Gość gość
mam 16cm i myślałem że mi serce ze strachy dźwięczy a to panna co raz mocniej męczy. Bo bałem się strasznie jej zbyt luźnej piczy a uderzałem ją w szyjkę macicy. I kto podstęp w tym wszystkim choć trochę węszy powinien wiedzieć, że dziś w modzie kulki gejszy. A i dawnej gospodyni na intymne bóle też wkładały sobie do pipki cebulę. I soki z niej wyciskały by gotową być na przyjęcie pały. Bo gospodarz prawdziwy gdy wracał z pola gwizdał przystanął jakieś przekleństwo cisnął i zatrzymał się pod wiśnią. Rozpiął galoty, wyszczał się trzepnął krople żółte, poszedł dalej i minął obórkę, obrócił się przy stodole na pięcie, a tam już przy bryczce dwie d**y wypięte, gospodyni i jej siostry co zad ma bardzo wielki, dwie wyglądają jak piękne cukierki. I każdej po pracy zawsze wkłada rurkę bo chce jednej zrobić syna a drugiej córkę. Siostra bowiem ma męża co ma taką chorobę, że siusiak wielki ale stać nie może. Nie nadaje się więc w ogóle do kochania jedynie służyć może do sikania. Dlatego morał jest z tej bajki takie. Różne faceci mogą mieć braki. I może lepiej mieć mniejszego ale za to bardzo sprawnego.

Gość ... szony

Ale z was ...iska

Gość Igor
Dnia 3.08.2017 o 15:33, Gość gość napisał:

Bardzo dobry rozmiar. Ani za duży, ani za mały.

nie zartuj

3 minuty temu, Gosia2 napisał:

Och nauczyl sie czytac mitoman .16? W kapeluszu 🙂

Hihihi 😄😄😄

Gość sven

Ale ty Gosia2 tutaj rozdzielasz. Lewa noga wstalas?

Gość gość gość

Gosia2 .... marzę o Tobie 💘

Gość Karol Wielki

Dla chinczyka czy innego azjaty do pewnie dużo a tak to śmiech xD 

Gość Gosia 2
3 godziny temu, Gość sven napisał:

Ale ty Gosia2 tutaj rozdzielasz. Lewa noga wstalas?

Oj tam, lewą nogę jak mi podniesie to prawe płuco mi widać.

Gość Bart

Mam dość dużego 20 cm,mam kobietę ,w łóżko układa die nam dobrze,ale ja coraz częściej myśle  ze chciałbym spenetrować jakaś inna kobietę ,żeby zobaczyć czy będzie się jej podobało 

Gość Basior
Dnia 3.08.2017 o 15:31, Gość gość napisał:

Jak w temacie :-) mój maz nie chce zmierzyć swojej dlugosci, w łóżku lipa i myślę że ma niezawielkiego. Wie ze mi nie dogadza i twierdzi że to moja ograniczenie w głowie nie blokuje. Miałam przelotny "romans" z facetem co ma 16 cm. To dużo ? Dodam że do seksu nie doszło bo mój mąż wszystko zablokowal i teraz zwala winę na mnie ze nie dochodzę bo mam blokadę. Co mam zrobić ?

Wszystko zależy od tego jak jesteś "pakowna" każda kobieta jest inna, jednej w zupełności wystarczy 15cm a drugiej wsadzisz 21cm i będzie się zastanawiać czy to już do końca jej wsadziłeś.