Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie, ze gdyby facet zaczepilby mnie

Polecane posty

Gość gość

Na ulicy, gdziekolwiek i zapytal czy mam ochote sie zabawic to zgodzilabym sie od razu ;) oczywiscie musi byc zadbany. Moj facet w ogole nie mysli o seksie, ani zaspakajaniu mnie. Jak juz dochodzi do tego to, gdy prosze go aby byl na gorze to jest zmeczony :D tylko ja mam skakac :D a po wszystkim boze jak on mnie kocha, zenada :D :O

Gość Tommy90
Mam ten sam problem z moją kobietą, zawsze zmęczona najchętniej tylko na dole i zero inicjatywy

Gość prawi 114
co ci nie pasuj1e? . .Twój facet ma racje , bo wiekszosc bab woli skakanie od innych zabaw

Gość gość
Beznadziejni sa, nie wiem jakim trzeba byc leniem. Ja jestem, ale przeciez seks daje przyjemnosc.. trzeba troche sie napracowac, ale nic mnie tak nie podnieca jak patrze sie na Niego i widze jak mu dobrze. Szkoda, ze nie odwrotnie. Dlatego nie wierze, ze mnie kocha bo serio co to ma byc, nawet minetki nie robil mi z rok przysiegam. Ja mu lodzika za kazdym razem.. potem dziwne, ze zdrady jakies i zdziwieni boze kocham ale szanujmy sie k***waa :O

Gość gość
W czym ma racje? Nie chce mu sie kochac, na lyzeczke by tylko albo jana gorze, nawet anal byl i wiem, ze go kreci najbardziej, ale sama sie k***a nie bede przygotowywac do Niego :O mam go dosc, raz na miesiac seks prosze was :O sie tak stresuje przed seksem, ze szok nie jak kiedys... po winku ;)