Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Allegro już nie funkcjonuje jak dawniej

Polecane posty

Gość gość

Co teraz zrobić gdy kupujący nie odpisuje i nie wpłaca, a kupującym już nie daje się negatywa. Już trzeci raz ktoś wygrał aukcję i nie ma kontaktu i nie wpłaca!

Gość gość
mam nadzieję, że ten góówniany portal upadnie!

Gość gość
Wystąp o zwrot prowizji i wystaw jeszcze raz.

Gość gość
No też mnie to irytuje. Kiedyś wystarczyło postraszyć negatywem i od razu się kontaktowali i płacili, teraz mają gdzieś. Nie rozumiem dlaczego tylko sprzedających można oceniać... Przecież opinia o tym jakim ktoś jest kupującym też jest ważna.

Gość gość
"Wystąp o zwrot prowizji i wystaw jeszcze raz. " x To na pewno, ale nie załatwia to sprawy, ludzie się rozmyślają czy co, my sprzedający tracimy czas na wystawianie. Paranoja.

Gość gość
kiedyś jakiś piertolony gnój wysłal mi buty w złym rozmiarze niż wylicytowałem, przez telefon stwierdził dosłownie, że on popełnił błąd, ale ja zapłacę mu jeszcze raz za wysyłkę właściwego rozmiaru, a na zwrot ma on 2 tygodnie! Myslałem, że mnie szlag trafi, allegro stwierdziło, że mogę mu założyć sprawę cywilną i oni nie ingerują w regulaminy sprzedawców. Dlatego piertole ten z****** złodziejski serwis!

Gość gość
A nie można ich gdzieś zgłaszać? Skoro już nie można ich straszyć negatywami to chyba niczym?