Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci chcą starsze

Polecane posty

Gość gość

młodzi faceci interesują się starszymi facetami ( i to sporo). Ludzie od zawsze faceci chcieli mieć młodą dziewczynę ( nawet nastolatkę), a teraz chcą jakieś dojrzałe itp. Widzę to np na przykładzie kilku kumpli. Co się dzieje z tymi facetami?

Gość gość
Jedni wolą starsze, drudzy młodsze, a trzeci równolatki.

Gość gość
Bo zobaczyli niezaprzeczalne zalety dojrzałych kobiet

Gość gość32Lata
Bo te młode dziewczyny są jak kłody. A ze starszą można cuda wyprawiać. Nie wie kto nigdy nie spróbował. Polecam. Starsze kobiety są boskie.

Gość miałem starszą
Ja do dziś pamiętam skurcze jej pochwy podczas orgazmu!!!

Gość gość
Starsze łatwiej dają z tyłu liceum .

Gość gość
mam 50 lat, od kilku juz lat nie mogę opędzic sie od duzo młodszych mężćzyzn. Zaczepiają , chcą sie umawiać , proponują seks. Najczęśćiej maja 20 kilka lat ,około 30, tak do 35. Nie wiem doprawdy co się dzieje , bo rówiesnicy nie zwracają na mnie uwagi a młodzi mężcyżni bardzo . Ostatnio miała kochanka 28 lat. Zostawiłam go bo mnie męczył.

Traki trend i zmiany obyczajowe ostatnich lat. Dużo też w tym kierunku zrobiły ruchy społeczne kobiet. Nareszcie po tylu wiekach dojrzała kobieta zaczęła być traktowana z należytym jej szacunkiem i estymą. Zaczęto rozmawiać o seksualności kobiet, także tych dojrzałych. I wreszcie zmienia się postrzeganie kobiety w dojrzałym wieku. Kiedyś pokutował obraz 40-to czy 50-latki nadającej się już tylko do robienia na drutach, opieki nad wnukami, chodzącej w zgrzebnym worze, nie mającej już prawa do seksu i własnych potrzeb. Obecnie kobiety dojrzałe są świadome siebie, zadbane, realizują swoje pasje, korzystają i czerpią z uroków życia po odchowaniu dzieci. Są wspaniałymi kochankami, wiedzą czego potrzebuje ich ciało. Dlatego też młodsi mężczyźni zaczęli dostrzegać w swoim otoczeniu takie kobiety, są nimi coraz bardziej zainteresowani, często zafascynowani. Odkrywają, że można z nimi porozmawiać w interesujący sposób, czego często nie można powiedzieć o rówieśniczkach. A jak któremuś uda się trafić do alkowy takiej kobiety...Cóż wrażenia są bardzo często niezapomniane a jak wiadomo takie informacje rozchodzą się bardzo szybko pocztą pantoflową. Ot cała tajemnica współczesnego, coraz większego kultu kobiety dojrzałej ;)

Gość gość
ze mna tez chca sie umawiac mlodsi faceci.ja lubie mlodych

Gość gość
wolny juz wolny 45 z Krakowa poznam kobiete na nie zawsze grzeczne igraszki.....

Gość gość
Ja również mam 34 lata, i taka fajna 45 latka bym nie wzgardził. Wręcz jakbym się przyssał to ciężko byłoby mnie oderwać ;)