Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hudtawkowa

Psychiatra Poznań??? Dwubiegunowka, pomocy!!!

Polecane posty

Gość Hudtawkowa

Czy ktoś może zna dobrego psychiatrę w Poznaniu?? Który pomoże bardziej niż wypisanie depakine i czesc

Gość gosia gruszynska
Probowalam w rozne sposoby radzic sobie z problemami. Nie wierzac w diagnozy lekarskie dzialalam na okolo. Przez to ze wiekszosc chcialam zalatwic sama doszlo do zalamania. Pozniej probowal mnie wykorzystac facet poznany przez inernet, doszlo do oszustwa emocjonalnego, i proby g****u ;((( Pozbierac po tym pomogla mi pani Irena. Każdemu polecam, ciepła dobra kobieta z dużym doswiadczeniem lekarskim i ogromna empatia

Gość cypriAN
ja tez chodzilem do Maślankowskiej, po rozwodzie. polecam zagubionym

Gość kliszey
Z czystym sumieniem polecam panią Irenę. Pełna zrozumienia, ciepła kobieta która ze spotkania na spotkanie wyciągneła mnie z poważnych problemów psychicznych. Stresująca praca w korporacji, rozwód, liczne losowe sytuacje komplikujące wszystko... myślałam że nie będę już żyła pełnią życia, popadnę w alkoholizm.. stracę kontakt z dziećmi Każdemu kto zastanawia się czy psychoterapia w ogóle ma sens, mówię tak !! I polecam panią Maślankowską.

Gość parówkowa
moja mama leczy sie u dr Ireny, cala rodzina widzi efekty

Gość sySylka
polecam pania IRENĘ MAŚLANKOWSKĄ moja ukochana pani psycholog ! mam CHAD od 6 lat a do tego problemy z alkoholem i zaburzeniami odzywiania, z takim pakietem uwierzcie nie jest lattwo pani Irena daje nadzieje

Gość gość
ktos wie ile kosztuje jedno spotkanie ? czy pani Irena przyjmuje na nfz?

Gość gość
leki nieskuteczne

Gość marcheweczka25
Jestem bardzo zadowolona z opieki pani Ireny Maślankowskiej, kiedy naprawde ale to naprawde potrzebowalam pomocy dostalam do niej numer od mojej mamy...ktora tez na dwubiegunowke choruje. Naprawde lepiej przyjac ze jest sie chorym i zaczac cos z tym robic niz udawac przed calym swiatem ze da sie rade samemu a psychiatria to bzdura. Leki tez jesli sa potrzebne to duzo lepiej zaakceptowac ich branie, niz np udawac ze sie je bierze! to droga na okolo

Gość gość
reklama P. Ireny...litości...

Gość gość
reklama, a jak, czas natrzaskac recepty

Gość gość
pani IRENA, potwierdzam

Gość Karolina M
Również polecam Panią Iwonę, bardzo mi pomogła z córką która jest bardzo burzliwa..

Gość Nowa1418
Polecam dr.I. Maślankowską, konkretna osoba o dużej wiedzy, ogromnym doświadczeniu. Bardzo cierpliwa, umie wysłuchać, a to dzisiaj rzadkość. Wszyscy mówią, ale nikt nie słucha. Lubię do niej chodzić, zawsze poświęci mi wystarczająca ilość czasu, jest miłą sympatyczną osobą, potrafi wczuć się w cudze problemy, doradzić i leki tak dobrać, że nie ma skutków ubocznych. Najlepiej samemu sprawdzić,polecam z serca!