Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A miał byc chłopak ...

Polecane posty

Gość gość
To gratuluję powrót do pieluszek po tylu latach odmlodzicie się :-) życzę spokojnej ciąży ,pewno siostry będą angażować się w opiej nad maluszkiem

Gość gość
Oj watpie. Dostaja max 1500zl. Taka kasa to mi na waciki wystarcza.

Gość gość
To rzeczywiście sporą różnica siostry będą się angażować w opiekę,po tyłu latach wszystko się pozmieniało a dla dziewczynki jest tyle bajerów , odmlodzicie się hehe

Gość gość
Już pisałam ale nie opublikowało.Co do różnicy wieku pewno siostry z początku będą bardzo opiekuńcze

Gość gość
Nie rozumiem stwierdzenia jak mozna mieć trójkę dzieci. Zaskoczę Cie, tak jak pisałam bedzie to trzecia corka, ale to wcale nie musi byc nasze ,, ostatnie słowo ,, I nie, nie żyjemy z 500 +, razem z mezem prowadzimy dobrze prosperująca firmę i rozkręcamy drugą. Mamy duży dom i każde dziecko, nawet jesli pojawi się czwarte bezie miało osobny pokoj i wszystko co potrzeba. Oboje z mezem jestesmy jedynakami, ja bardzo wcześnie straciłam rodziców i zostałam praktycznie sama. Bardzo długo staraliśmy sie o trzecie dziecko, różnica wieku miedzy córkami jest duża. Teraz wszyscy czekamy na malutką , a corki namawiają nas, aby szybko starać sie dla niej o kolejne rodzeństwo, tak aby dzieci mogły bawić sie ze sobą, tak jak to robiły one.

Gość gość
A ja mam dwóch synów i teraz chciałabym córkę. Zobaczymy...