Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikorkaaa28

Gdy on nie chce dzieci

Polecane posty

Gość Sikorkaaa28

hej, mam 28 lat moj facet 31 i jestesmy razem 4 lata. Ogolnie jest nam ze soba bardzo dobrze we wszystkich innych sferach zyciowych oprocz tematu posiadania dzieci. Mi juz kilku lekarzy mowilo ze powinnam sie zaczac starac zajsc w ciaze jesli w ogole chce miec dzieci bo mam problemy hormonalne a moj facet na to, ze on nie chce miec nigdy dzieci... Uslyszalam rowniez, ze on nie wie czy dojdzie kiedys do momentu kiedy w ogole moglby zaczac myslec o dzieciach i ze mi nic nie obiecuje. Nie to, ze ja jestem w goracej wodzie kapana ale chetnie byloby miec chociaz jakis plan, ze za 3-5 lat zalozymy rodzine. Co wy o tym myslicie i jak to rozwiazac? Strasznie go kocham i naprawde chcialabym spedzic z nim zycie chociaz znowu nie wyobrazam sobie miec kiedys 50 lat i nie miec swojej rodziny. Po 4 latach spedzonych razem doszlismy do momentu, ze on mi mowi ze nie wezmie ze mna slubu bo nie chce slyszec ciagle, ze ja chce dziecko a ja jemu mowie, ze nie wezme z nim slubu bo nie bede sie z nim klocic, ze ja chce dziecka...ah nie wiem- chyba gorzej juz nie moze byc:(

Gość gość
Mysle ze jak macie inne zyciowe plany to raczej nic z tego nie bedzie.

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec czy on sie w koncu zgodzi na dziecko czy nie, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
on nie jest odpowiednim partnerem dla Ciebie. Nie czekaj bo za chwilę dojdziesz do wieku, gdzie nie będziesz mogła już mieć dzieci i stracisz czas na przekonywanie niedojrzałego egoisty a możesz poznać normalnego faceta i założyć normalny związek i małżeństwo zamiast być z kimś z przyzwyczajenia i lęku, że zostaniesz sama