Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zapomnieć?

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę zapomnieć o mojej byłej. Nie jesteśmy już prawie dwa lata. To była taka pierwsza nasza miłość. Byliśmy ze sobą długo, bo aż półtora roku, mimo młodego wieku, bo teraz mam tylko 20 lat. Mianowicie ona nadal śni mi się po nocach, jakoś nie potrafię nikogo znaleźć, innej dziewczyny. Oczywiście próbuję, ale nic z tego. W sumie nie ma dnia, abym o niej nie pomyślał. Chciałbym, ale nie potrafię zapomnieć :( Boję się, ze mogę nadal coś czuć do niej, mimo, że mnie skrzywdziła i to bardzo, psychicznie

Gość rób co radze
poszukaj inną szpare do roohania i ci przejdzie, za bardzo się pieścisz, olała cie a ty za nią płaczesz, nie bądź peezdą, ona ma cie w doopie, pogodź się z tym i szukaj inną, tyle

Gość Dobry Ziomek
Zajmij Się i Skup na czymś Innym, Pasji , Sporcie , Oddaj się temu , Zastąp swoje myśli , Postaw sobie cele bądź cel do którego będziesz dążył (np. W Rok zrobić sobie kaloryfer) A z czasem nie będziesz miał nawet czasu żeby O Niej pomyśleć, Bo przy zmianach są też i nowe możliwości :) Pozdrawiam

Gość gość
Nie płaczę, tylko utkwiła mi w głowie i myślę, to coś innego

Gość gość
Dobry ziomek dzięki za rady. Tylko, ze już mam kaloryfer, specjalną dietę i robię wszystko by zapomnieć, no ale przecież człowiek nie ćwiczy 24 na dobę ;/ Ogólnie to zacząłem ćwiczyć jak się z nią rozstałem, jedyny fajny plus, no oprócz tego, że czasu na wszystko mam o wiele więcej

Gość gość
gość dziś Nie płaczę, tylko utkwiła mi w głowie i myślę, to coś innego Zgłoś jesteś głupi aby myśleć o tępej suce która cie olała, chyba że jesteś umysłowy sadomasochista i daje ci to jakąś satysfakcje, w innym wypadku HOOJ Z NIĄ

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej