Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nareszcie jedziemy odpocząć! :)

Polecane posty

Gość gość

Nareszcie. Dziś wyjazd na wyczekany urlop. Jestem już tak zmęczona, ze nie marzę o niczym innym jak odpoczynek. Dwa tygodnie świętego spokoju, bez szefa nad głową, bez obowiązków ufff... :) Cieszę się jak małe dziecko :D

Gość gość
Rozumiem ze sami jedziecie bez dzieci? Wtedy odpoczniecie.

Gość gość
zycze szerokiej drogi i udanego urlopu, Ja musze jeszcze tydzien poczekac...

Gość gość
gość dziś z dziecmi rowniez mozna odpoczac, chyba ze sa rozpuszczone i nie sluchaja rodzicow

Gość gość
Jasne. Z dziećmi odpocząć? Wystarczy że nie są rozpuszczone? Dzieci to odpowiedzialność do końca życia rodziców. Oczy trzeba mieć.dookoła głowy. Hm.. Ja np.lubię leżeć plackiem na plaży słuchać szumu fal morza. Wtedy odpoczywam moje dziecko nie jest rozpuszczone a jednak nie zamknę oczu aby odpocząć. Na zmianę z ojcem odpoczywamy. Dziecko trzeba pilnować nawet na urlopie.

Gość gość
Swietnie! :-) dobrej pogody i dużo odpoczynku życzę! 🌻

Gość gość
Oczywiście, ze jedziemy Z DZIECKIEM. Rok temu też byliśmy z dzieckiem. Ma 5 lat. Jest grzeczny, umie się sobą zająć. Oprócz tego będzie miał kolegę do zabawy. Pływanie z dzieckiem w Adriatyku to czysta przyjemność, tak samo zabawy na plaży ;) Jak ktoś ma dziecko, które jest butne, stroi fochy i jest wiecznie niezadowolone to rzeczywiście udręką (moja koleżanka ma taką córkę, na co sama sobie zapracowala rozpuszczajac ja do bólu :o ). Z moim dzieckiem wiem, ze wypoczne :) Do tego ze znajomymi będziemy wymieniać się opieka nad chłopcami a oprócz tego my mamy teściów ze sobą a znajomi mamę koleżanki :)

Gość gość
8:59 Tydzień szybko zleci i tego Ci życzę ;).za chwilę będziecie się pakować i nawet się nie obejrzysz a przyjdzie dzień wyjazdu :) x Pogodę mamy na szczęście gwarantowaną :) x Ja nie lubię leżeć plackiem, to zupełnie nie dla mnie. Wolę pływać, ruszać się :)

Gość gość
Najgorsze będzie 14 h w samochodzie :o ale warto :)

Gość gość
gość dziś wiem, ze szybko zleci :-) tez nie lubie lezec plackiem i potrafie odpoczac z dzieckiem :-P

Gość gość
No jak z dziadkami to inna sprawa. Tak czy siak polecma chociaż weekend dla dwojga bo dzieci czy rozpuszczone czy nie to rano wstają, na plazy trzeba pilnować, chcą pamiątki itp to odpoczywajcie! My byliśmy 10 dni nad Adriatykiem było super ale inaczej jakbyśmy byli sami

Gość gość
Moje dziecko z tych bojazliwych. Żeby wszedł do wody trzeba go namawiać :D chyba go przeraża ogrom wody i brak brzegu z drugiej strony. Rok temu mówił, ze woda zimna. Tydzień po powrocie byliśmy nad rzeką i moczyl się po szyję! Gdzie dla mnie palec do rzeki wsadzić to wyczyn bo woda lodowata :D Tesciowie będą go ewentualnie pilnować jak zasnie wieczorem żebyśmy gdzieś wyskoczyli sami :) nie chce ich obciążać. To sa ludzie starsi nie po to tam jada żeby latać za moim dzieckiem. Wiadomo na plaży też mogą na niego popatrzeć chwilę, ale bez przegiecia :)

Gość gość
Ogłosiłaś juz to na fejsbuniu?

Gość gość
Gowniuszczko w dopie masz ciekawe gdzie je wy/srasz ? Napisz na fejsbuniu i wstaw milion zdjec. Wiesz zeby tamta zauwazyla, ze ty urlop mialas.

Gość gość
Filtry bo 40C jest, a juz mnie zadziwiają osoby, które w ciąży jada w ciepłe kraje -to takie ryzykowne

Gość gość
My byliśmy w zeszłym roku z 4 latkiem i znajomi z 4 latka na majorce i super wypoczelismy bo mamy grzeczne dzieci;) życzę udanego urlopu

Gość gość
i czym tu sie chwalic?ze dziecko Adriatyk zobaczylo?jeszcze tylko oglos na fejsie swoj wyjazd:O niektorzy ludzie sa tak pusci ze glowa mala:O

Gość gość
Autorko, życzę Ci udanych i bezpiecznych wakacji. Pozdrawiam.

Gość gość
Uwazajcie na muslimow gwa/lcicieli i pedofilow mordercow.

Gość gość
ludzie, co z wami? Dziewczyna cieszy sie, ze na urlop jedzie, to chyba nic dziwnego? Wy byscie sie nie cieszyly? a podroze w ciazy uzgadnie sie z lekarzem i nie widze problemow z urlopem w ciazy, poza tym w innych krajach tez sa lekarze, a w duzych osrodkach hotelowych sa nawet lekarze z Europy wiec nie przesadzajcie

Gość gość
Autorko ja też nie raz, nie dwa byłam nad morzem jednym czy drugim, ale mając trochę pokory i wiedząc, jak wiele moich znajomych nie może sobie pozwolić na podobny odpoczynek to ani się na fejsie nie chwalę, ani na kafeterii. Bo nie każdy może i nie każdy pojedzie, a takie chwalenie się nic dobrego nie przynosi. Chcesz się chwalić, chwal się matce, ojcu, może ich to ucieszy. Ale od obcych nie oczekuj entuzjazmu. W ogóle jak bardzo dziwnym trzeba być, by wypisywać o tym gdzie się jedzie, co się wyss/rało na kafeterii? :// Mam taką szwagierkę, niespecjalnie inteligentna osoba.

Gość gość
nie przesadzajcie, skoro jedzie, tzn, ze na ten urlop zapracowala wiec ma tez prawo sie pochwalic. To nie jej wina, ze kogos nie stac. nie psujcie jej humoru! Zazdrosnice z was i tyle!

Gość gość
Nic mi dzisiaj humoru nie popsuje :) zapitalam cały rok żeby na ten urlop jechać. Bogaci nie jesteśmy, ale biedni też nie. Kto jest biedny ma to na własne zyczenie sorry. Idac tym tokiem rozumowania nie powinnam jeździć dobrym autem bo komuś zrobi się przykro jak mnie zobaczy na ulicy. Cieszę się i mam ochotę dzielić się ta radością z całym światem ;)