Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możecie się śmiać,ale przeżywam to że moje wesele nie udało się tak jak chciałam

Polecane posty

Gość gość
wspolczuje Ci teściowej! Nie zabiegaj o jej względy bo widać , ze cie baba nie trawi i chce ci na zlosc robic. Beznadziejna baba! Ty się ciesz bo masz meza i będziecie super rodzina. Moja mama zawsze mowi , ze najpierw trzeba dbac o swoje malzenstwo , dzieci ( o relacje miedzy sobą) a reszta swiata się nie przejmować i mieć w d***e. Jak Cie czytam to wydaje mi się , ze jesteś fajna dziewczyna. Trzymaj się i nie przejmuj beznadziejnymi ludzmi a zwłaszcza tesciowa. A jak tesciowa daje będzie ci mowila, ze gdzies tam było na weselu fajniej niż u Ciebie to pwoiedz jej , ze na waszym nikt jej nie trzymal i jak jej się nie podobalo to mogla isc do domu. Może wtedy zamknie ta swoja jadaczkę.

Gość gość
15,45 o k/urfa :D

Gość gość
15:53 Dzięki! Ja w sumie nigdy o to nie zabiegałam, bo zawsze była podła. Nie wiem za co mnie nienawidzi, ale faktem jest że zostałam żoną jej pupila (drugi syn nie jest aż tak cudny w jej oczach) no i ona nie ma męża, więc chyba poczytuje mnie jako konkurencję. O uwagę, czas syna. Ona zresztą sama mi powiedziała, że dla niej to "każda jest dla syna niedobra, żadna się nie nadaje". Najlepiej żeby pewnie mamunia go wzięła pod skrzydła. Ona bardzo przyczyniła się do tego, jak dziś widzę swoje wesele. Już wtedy na weselu jej odpyskowałam że jak jej nie pasuje, to nikt jej tam nie trzyma, zawsze może wyjść. Potem w nocy żartowała, choć wie, że nie lubię takich głupich bzdurnych żartów, czy będzie mogła z nami przespać się w pokoju dla nowożeńców :||| No baba ewidentnie miała problem że syn kogoś ma. A mnie nienawidzi z całych sił, teraz po ślubie stara się udawać miła, ale jest to robione tylko i wyłacznie ze wzgledu na to, że ona wie, że jej syn jest taki że jak matka nie sznauje żony, to matkę można odciąć. A skąd wiem że udaje? Bo jak jego nie ma w pobliżu, stara się docinać jak dawniej. Może miałabym inne wspomnienia, gdyby nie to że ona mi je jeszcze zamąciła

Gość gość
ja mam to w p******e k***a

Gość gość
Ja cię pociesze. Rano w dniu ślubu dostałam miesiączkę a miałam dostać tydzień później :/ miałam ecru suknie,ciągle myślałam aby nic nie przeciekło w trakcie wesela bolał mnie brzuch i tańczyłam dwa razy.Goście się bawili ale ja nie

Gość gość
Rada dla innych na przyszłość przy planowaniu wesela brać tylko sprawdzonych ludzi i nie , że ktoś tak mówił tylko samemu sprawdzić najlepiej na cudzych weselach i brać namiary na lokal, orkiestrę , fotografa ( zobaczyć zdjęcia innej pary) kamerzyste itd. U znajomych miał być super zespół , plyte przesłuchali i spoko a na weselu smetnie było, bez szału a ile skasowali to głowa boli. Tylko wszystko sprawdzone na własnej skórze wtedy nie będzie rozczarowań.

Gość Kaśśśśka91
Porada dla wszystkich: jak chcesz mieć udane wesele, to musisz zrobić coś wyjątkowego! Jasne, dzień sam w sobie jest wyjątkowy, ale tylko dla WAS. Jesteśmy już w takim wieku, że dużo moich koleżanek wychodzi za mąż. Ja z moim tż zamówiliśmy http://foto-kabina.pl. Haha, te, które miały wesele przed nami żałowały, a potem większość z nich też brało budkę hi hi. Tworzę nowe trendy :> Może powinnam zacząć blog czy coś hi hi :)