Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni, dlaczego wymagacie dziewic?????

Polecane posty

Gość gość
gość dziś A ten, który z żadną będzie wierny? :D

Gość gość
Wydaje mi się że mężczyzna na poziomie, wykształcony, znający swoją wartość, nie ma takich wymagań. Nie znam nikogo kto by miał takie wymaganie i znam ich udane małżeństwa.

Gość gość
13.18 ktoś, kto o kobiecie pisze "towar", "przechodzony towar", jest męskim szowinistą i mizoginem. Nie szanuje, nie lubi żadnych kobiet, ani swojej matki. Nie nadaje się ani do seksu ani na partnera/męża. napisała mężatka

Gość gość
gość dziś Otóż to, jakbym usłyszała, że jestem towarem z wyższej półki, bo jestem dziewicą, to zanim bym gościa wywaliła na zbity pysk, oznajmiłabym, że jak tak stawia sprawę, to ja poziomu zaniżać nie mam zamiaru i sobie pozostaję w tymże stanie :D

Gość gość
Facet na poziomie zawsze będzie wymagał dziewicy :)

Gość gość
gość dziś Facet na poziomie może i będzie wymagał, ale nie zbezcześci jej czci i nie tknie palcem.

Gość gość
Do dziś Tak bedzie wierny

Gość Pieprznięta bez powodu
Ale Wy macie k***a problem, chuj Wam do tego dlaczego jestesmy dziewicami, to jest nasza sprawa! Czy ktos sie puszcza, czy robi to dla przyjemnosci, czy z przymusu, czy po prostu zaimponowac, jak i poczekac z tym do slubu. Chyba nie ma Nas tak.malo, by kazdy byl taki sam. To jest indywidualna sprawa i poglad! Po co ludzie siie udzielacie w takie gowniane tematy?!

Gość gość
gość dziś gość dziś A ten, który z żadną będzie wierny? gość dziś Do dziś Tak bedzie wierny A kilka linijek wyżej: gość dziś Nigdy nie masz pewności To nam się kolega zaorał :D

Gość gość
gość dziś Nie ruchacz nie będzie wierny, a jak chcesz seksu od dziewicy to jesteś ruchacz i tyle

Gość gość
gość dziś Tak, k****, logika level master :D Wnioskowanie na poziomie "masz chorą matkę, więc umrze, a ja mam zdrową matkę, więc nigdy nie zachoruje i nigdy nie umrze" :D