Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

pier...le wczoraj wypłata a dziś juz cześć kasy poszła w uj

Polecane posty

Gość gość
Ja dostałam 3, dziś zostało mi ze 20zł :o na szczęście sprzedałam coś za 600 i czekam aż się przelew zaksięguje :)

ja zarabiam cięzko pracując, moje dłonie sa spracowane, a ty leniu patentowany zyjesz na garnuszku rodziców juz 33 lata

Gość gość
Studzia ja zarabiam 1700, za mieszkanie płacę 400zł z wszystkim czynsz prąd gaz ogrzewanie śmieci internet i telefon, innych wydatków nie mam jeśli chodzi o mieszkanie, do tego biore sobie 300zł na auto na miesiąc, reszta na żarcie i życie, nawet pare set złotych miesięcznie mogę odłożyć i więcej nie potrzebuje, fakt mam tylko 32m2 kawalerke ale mam własną zarobiłem na nią za granicą harując u niemca 4 lata, ale mam też niezłe auto z 2008 roku i garaż wart 15 tys, na wiosne kupie sobie jeszcze motocykl i pocałuj mnie w pupcie :P

@12:48 i gó/wno z tej swojej pracy masz... :D robisz na/dla kogoś i On ma to czego ty nie masz Twoim kosztem głupia pipo, ty oprócz zmęczenia, spoconych rąk, upodlenia etc. nie masz kompletnie nic, a ja w przeciwieństwie do ciebie jestem spryciarzem, cwaniakiem, który potrafił wychować sobie rodziców, więc stój pysk bo nic o mnie niewiesz małolato zasrana...

Gość gość
a cwaniak 84 ma mieszkanko po babci, rentke i do tego robi se dodatek mieszkaniowy więc za własnościowe mieszkanie płaci dosłownie grosze i jeszcze kase z MOPSu dostaje i żyje jak w madrycie, a ty Studzia tyrasz jak wół i góvno masz i to cie boli :D

ja mieszkam w mieszkaniu po babci za darmo ! zazdrościsz? wiem że tak - (pytanie retoryczne) :D

ja jak chce to se leże całymi dniami w łóżku, jak chce to se ide zbierać truskawki na działkę, jak chce to... itd.etc. A TY WSZYSTKO MUSISZ SZMATO HA HA HA HA i kto ma lepiej...

Gość gość
NO ALE RENTĘ MASZ JESZCZE STUDZIA

Gość gość
Ile masz tej renty?

Gość gość
Podobno ma 1000zł renty

Gość gość
A na co?