Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem się w prostytutce

Polecane posty

Gość gość
Ile macie lat?

Gość gość
ja 32 ona 24

Gość gość
Ja bym nie chciała faceta który chodzi na d****** Nie dałabym takiemu szansy. Brak kobiety nie jest żadnym usprawiedliwieniem, tak samo jak brak pieniędzy dla k***wstwa. Ty jej możesz dac szansę, bo jesteście siebie warci.

Gość gość
jesteś pewna, że twój nie chodził na d**y ?

Gość gość
daj jej szanse

Gość gość
Bidulka daj jej szanse. Polykala sperme facetom ale zabki umyla i jest ok.

Gość gość
21:58 Gdybym się dowiedziała że chodził, to byłby koniec.

Gość gość
Daj Jej spokój bo bedziesz za jakis czas wypominał tej dziewczynie przeszłosc tak jak mój były który pisał o mnie puszczalska tylko dlatego ze dawno temu miałam sponsora krótki czas a sam kłamał od samego początku,dodam ze Jemu byłam wierna i lojalna czego nie docenił i dlatego jest juz tylko byłym

Gość gość
Wyczyści cię do zera frajerze a tego dziecka nigdy w realu nie spotkasz. To stare numery żeby na pokrzywdzoną więcej kasy wyrwać . Inne gadaj że na jakiś drogi zabieg zbierają albo chorą matkę itd. Po to woli gadać żeby mniej czasu zastało na pieprzenie. One tak wszystkich klientów kochają i każdy jest wyjątkowy. Idź do innych usłyszysz to samo. Ustawiła cię jak dziecko będziesz płacił i jeszcze sam się pytał czy nie potrzebuje więcej dla dziecka. Będziesz miał jakiś problem to spadajj bo muszę pracować a na tych wakacjach sprawdzi tylko ile można z ciebie jeszcze wyciągnąć. Pewnie jesteś młody to odpowiedz sobie do czego służy szmata.

Gość gość
Ależ przecież szmaciarz zasługuje tylko na szmate :O Ci co korzystają z dziwek, tylko z d***** powinni się wiązać, a od normalnych uczciwych kobiet swoje brudne lapska trzymać z daleka. Tak w ogóle to frajer który płaci za seks to większa szmata niż prostytutka :O

Gość sir_STARy
zastanawia mnie dlaczego autorzy wulgarnych postów, ukryci pod nikiem "gość" windują się na taki poziom emocji w temacie który ma pomóc z założenia autorowi pytania? życie pod jednym dachem z kimś kto w ten sposób komunikuje się ze światem musi być niezmiernie przytłaczające i przykre. nie tolerujecie innych ludzi a sami chcecie być akceptowani ze swoją wulgarną postawą i wyniosłą arogancją.

Gość gość
czemu nie jeśli chodzi o reputację dla mnie klienci prostytutek to ten sam typ co prostytutki jesteście z tej samej bajki, macie podobne normy, nie widzę problemu