Gość jaa2321 Napisano Sierpień 4, 2017 Witam, jestem w związku od 7 lat początki były z moim facetem extra po 3 latach związku zaszłam w ciążę i mamy wspaniałego 3 letniego synka mój facet ogólnie jest takim domownikiem ja mam 24 on 25 lat jedynym prezentem jakim dostałam to jest bransoletka i łańcuszek na 18te urodziny a tak to ani kwiatka nie dostałam. . Dodam że się kochamy mówi ze mnie kocha ma ochotę na mnie itp.. ale brakuje mi wyjść. .. w kinie tez nie bylismy razem nie wiem co mam myśleć. . Dużo czasu spędziliśmy z jego kuzynem długo nie miał kobiety ostatnio poznał nas ze swoją kobieta.. ładna troszkę przy sobie pytałam czy mu się podoba to stwierdził że nie ale po 3 spotkaniu naszym z nimi zauważyłam (dodam że mój facet był dość podpity) ze ciągle na nią zerkal i uśmiechał się do niej nie wiem co myśleć a ja siedziałam obok i nic .. później powiedział (nie do mnie do osoby trzeciej ale ja to słyszałam) fajna jest ona ma coś w tym uśmiechu.. zrobiło mi się głupio ii smutno nie wiem czy nie jestem za bardzo zazdrosna w końcu to dziewczyna najlepszego kuzyna a mnie powtarza ze mnie kocha chociaż przy towarzystwie tego nie okazuje; ( proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach