Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jaa2321

Proszę o rady. .

Polecane posty

Gość jaa2321

Witam, jestem w związku od 7 lat początki były z moim facetem extra po 3 latach związku zaszłam w ciążę i mamy wspaniałego 3 letniego synka mój facet ogólnie jest takim domownikiem ja mam 24 on 25 lat jedynym prezentem jakim dostałam to jest bransoletka i łańcuszek na 18te urodziny a tak to ani kwiatka nie dostałam. . Dodam że się kochamy mówi ze mnie kocha ma ochotę na mnie itp.. ale brakuje mi wyjść. .. w kinie tez nie bylismy razem nie wiem co mam myśleć. . Dużo czasu spędziliśmy z jego kuzynem długo nie miał kobiety ostatnio poznał nas ze swoją kobieta.. ładna troszkę przy sobie pytałam czy mu się podoba to stwierdził że nie ale po 3 spotkaniu naszym z nimi zauważyłam (dodam że mój facet był dość podpity) ze ciągle na nią zerkal i uśmiechał się do niej nie wiem co myśleć a ja siedziałam obok i nic .. później powiedział (nie do mnie do osoby trzeciej ale ja to słyszałam) fajna jest ona ma coś w tym uśmiechu.. zrobiło mi się głupio ii smutno nie wiem czy nie jestem za bardzo zazdrosna w końcu to dziewczyna najlepszego kuzyna a mnie powtarza ze mnie kocha chociaż przy towarzystwie tego nie okazuje; ( proszę o pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować