Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na nieszczęśliwa miłość najlepsza jest pasja

Polecane posty

Gość gość

Długo nie mogłem poradzić sobie z tym ciągle rozmyslalem, ale niedawno wróciłem do tego co dawalo mi radosc zanim ja spotkalem i mam spokój

Gość gość
Jaka masz pasje ?

Gość gość
Nie wazne jaka, wazne zeby dawala szczera radosc

Gość gość
No to powiedz jaka ?

Gość gość
trzepanie wacka

Gość gość
A czym ci ten Wacek zawinil ?

Gość gość
Pasja to nie lekarstwo tylko srodek przeciwbolowy.Nie zmieni sytuacji tylko zagluszy na chwile to co czujesz

Gość gość
Nie ważne jaka, ale zycze kazdemu by znalazł swoją

Gość gość
Mylisz pojecia.Pasja i milosc to dwie odrebne sfery zycia.I nie zastapisz uczucia pasja.Odwrotnie to rowniez niemozliwe.Pasja daje tylko namiastke tego co dzieje sie miedzy dwojgiem ludzi, ale nie zapewnia potrzeby bezpieczenstwa,bycia kochanym, ciepla, seksu itp.wiec nie wciskaj swoich teorii na sile tam gdzie nie pasuja

Gość gość
A jak chce ci sie do toalety to idz poczytaj ksiazke.To z pewnoscia sprawi, ze na chwile oderwiesz sie myslami od potrzeby oddania moczu ;)

Gość Julczi

czasem też pasja może okazać się bardzo seksownym czynnikiem i ułatwia znalezienie drugiej połówki - w dodatku jest wiele grup i wydarzeń integracyjnych dla pasjonatów. Ja przykładowo by zacząć realizować moje obecne założenia chcę wziąć udział w konkursie "Żyj z Pasją", który organizuje Empik. Polecam sprawdzić dla tych, którzy naprawdę kochają co robią, lub robili :)

Gość Julczi

czasem też pasja może okazać się bardzo seksownym czynnikiem i ułatwia znalezienie drugiej połówki - w dodatku jest wiele grup i wydarzeń integracyjnych dla pasjonatów. Ja przykładowo by zacząć realizować moje obecne założenia chcę wziąć udział w konkursie "Żyj z Pasją", który organizuje Empik. Polecam sprawdzić dla tych, którzy naprawdę kochają co robią, lub robili :)

Gość Gosc

Nie bez powodu do największych progresów w pasji, sporcie, karierze dochodzi w życiu człowieka, po nieudanym związku. 

Gość Gooość.

Dzięki temu, że robię to co kocham poradziłam sobie nie tylko z załamanym sercem. Małymi kroczkami zaczynam wierzyć w siebie i w swoje możliwości. Tylko moja pasja utrzymuje mnie w przekonaniu, że podołam wszystkiemu..