Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak schudnąć? :(

Polecane posty

Gość gość

jak schudnąć? :(

Gość gość
Regularne zbilansowana posiłki co 3/4 godziny. Zero podjadania, slodyczy,kolorowych i gazowanych napoi, owoce najlepiej do 14 mąż do 16. I *****chociażby szybsze spacery czy rower tak na początek. A najważniejsze to sobie przestawić w głowie i nie traktować diety jako diety tylko już styl życia żeby zdrowiej się odżywiać. Robić sobie jeden dzień w tygodniu w którym można pozwolić sobie na kawałek ciasta, loda czy nawet hamburgera zamiast jednego posiłku. Będzie ciężko i potrzeba konsekwencji. I najważniejsze przygotować sobie posiłki dzień wcześniej. No ja na śniadanie zalewam płatki mlekiem dodaje rozgniecionego banana mieszam i na to borówki i śniadanie gotowealbo omlet z owocami i jogurtem. Na drugie albo tortilla pełnoziarnista z warzywami i grillowany kurczakiem albo kanapka z pelnoziarnistego pieczywa z warzywami albo zupa krem z kaszą bulgur. Obiad zazwycZaj kurczak lub ryba z różnymi warzywami robiona w torebce w piekarniku z kaszą lub makaronem pełnoziarnisty. Podwieczorek to jakaś sałatka. Kolacja zazwycZaj albo omlet z warzywami albo git jajko z warzywami albo ryba z warzywami i jakieś węglu jeśli ćwiczę. Myślę że w miarę smacznie. Najważniejsze to jeść bo żeby schudnąć trzeba jeść. Postaraj się pofokladac warzywa do każdego posiłku. Jeśli nie jesteś w stanie zjeść śniadania zrób koktajl z płatkami owsianymi bananem szpinakiem i mlekiem. Możesz robić różne kombinacje.

Gość gość
Zdecydowanie anal

Gość workout23
Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie!

Gość aliceee
Z głową! :) Mniejsze posiłki i częściej, wykluczyć z diety pieczywo, makarony i wszelkie smażenie. Zmniejszyć ilość laktozy, wzrzywa i owoce w każdej formie powinny stać się twoim najlepszym przyjacielem, do tego, na początku pomóc organizmowi iqacai w spalaniu, odstawic cukier i zrobić coś dla siebie - ruszyć się z kanapy. Efekt murowany! :) Do dzieła!

Gość gość
Zależy, kto pyta! jaki masz metabolizm, ile lat, ile wazysz, czy jakies problemy zdrowotne itd. bo ja np chudnę/chudłam też w przeszłości, jedząc pieczywo (razowe, ale codziennie), makarony, jedząc owoce nawet i o 21szej, jedząc czasem ciastka/chipsy,pijąc raz w tygodniu piwo. U mnie najważniejszy okazał się *******ntensywne ćwiczenia, oraz niepodjadanie. ale małe lub średnie posiłki, nawet 5-6 dziennie. Rano głównie owsianka (duuuża miseczka) na wodzie, z bananem lub borówkami, z cynamonem i pestkami dyni. czarna kawa. jak wspomnialam ja jadłam/jem węglowodany każdego dnia. Z białka to spożywam tylko indyka oraz ryby ale tylko pstrąga lubię i halibuta. 1-2 razy w tygodniu. Jem jajka ok 5 tygodniowo. jem czasem (rzadko) sery typu biały półtłusty twaróg, czasem feta lub mozarella. zero jogurtów, krowiego mleka do kawy/czy samego. mleko jak juz to owisane sama robię. Aktywność fizyczna: biegam 10-12 km 2 razy w tygodniu, choć czasem tylko raz. w domu ćwiczę z neta takie rózne typu HIIT 2-3x tygodniowo po 20-30 minut. 2 razy w miesiacu basen, intensywne pływanine 1 godzina. sporo chodzę. prawie nigdy nie uzywam windy a mieszkam na 4 piętrze. Aha, mam 34 lata, mam 168 cm wzrostu i aktualnie ważę 59 kg. (a np tuż po porodzie 5 lat temu wazyłam 66kg). najszczuplejsza byłam 2 lata temu, wtedy ważylam 57 kg. pzodrawiam i mam nadzieję, że moje sugestie/opisy coś ci pomogą!!!

Gość gość
Według mnie podstawa to zdrowa dieta i ćwiczenia.Mi udało się schudnąć 10 kg w ciągu 2 miesięcy korzystając z tej diety połączonej z ćwiczeniami http://dieta-lux.pl/44535

Gość gość
Mi bardzo odpowiada dieta pudełkowa z dietbox. Poleciła mi ją moja znajoma z pracy, która co dzień przynosiła coś ciekawego do pracy. Kilka razy spróbowała i postanowiłam spróbować. Tera obie na przerwie obiadowej wyciągami nasze pudełka.

Gość gość
Mnie się udało schudnąć o jeden rozmiar na cateringu dietetycznym http://www.suvibox.pl. Byłam na diecie sous vide miesiąc i nawet nie wiem, kiedy to zleciało. Do tego jeździłam codziennie na rowerku stacjonarnym tak z pół godziny i chodziłam na dłuższe spacery z psem

Gość gość
ja schudłam dzieki cateringowi dietetycznemu www.fitandeat.pl od Brzezińskich, ponad 9 kg w bardzo krotkim czasie, a do tego cały czas trzymam linie. Polecam Ci jeśli chcesz schudnąć trwale, dania są bardzo smaczne

ja też bym własnie polecała zaufać specjalistom. wiadomo że możemy czytać, dowiadywać się, ale z tymi dietami to jest tak, że ne każda jest dobra dla każdego. sama przejechalam sie na kilku, bo rezultat zawze do mnie wracał. ostatecznie jestem od jakiechs 7 mscy na diecie opracowanej specjalnie pod mój tryb życia, a że jestem bezglutenowcem to grono cateringów się zawężyło znacznie. na szczescie trafilam do Macro Bios Bar i musze przyznac ze dania sa naprawde smaczne. sama koncepcja cateringu mi odpowiada bo z racji moich ograniczeń zdrowotnych nie moge jesc niesprawdzonych skladnikow, a tutaj wszystko jest sprawdzone, a dania dopieszczone. zwyczajnie mozna im zaufac

Gość gość
Malo żreć.

Gość gość
Każdy chce wyglądać dobrze,dla tego również kupiłam Foreverslim.Nie myślałam że efekty przyjdą w tak szybkim czasie po dwóch tygodniach nosiłam już ubrania w rozmiarze mniejszym.

Gość gość
Nie ma diety cud.Najważniejsza jest zbilansowana dieta wysiłek fizyczny i można wspomagać się preparatami lub suplementami.Ja w trakcie odchudzania wspomagałam się tabletkami Foreverslim.Teraz już nie jestem na diecie ale nadal chodzę na aerobik a w lecie jeżdżę na rowerze.

Gość gość
Odchudzając się z Foreverslimem na prawdę nie trzeba się za bardzo wysilać .Wystarczy brać tabletki regularnie do tego niewielka korekcja jadłospisu i to na tyle.Przynajmniej tak jest w moim przypadku.Już schudłam 7 kg .

Gość gość
probowalam sie odchudzic liczac kalorie i dbac o to by nie przekroczyc waga nie spadala a ja ciagle myslalam ile moge jeszcze zjesc by osiagnac limit.... waga stala w miejscu, az gdy pewnego dnia trafilam na youteberke EDYTE NAWROCKA ktora schudla 20kg w 10 tyg. Poczulam niesamowity powiew motywacji i od nastepnego dnia zaczelam sluchac swojego organizmu.... Pije czerwona herbate i jem wtedy kiedy jestem glodna... a zawsze podjadalam i czulam ciagly pelen brzuch. Przekonalam sie ze nie kazde burczenie w brzuchu oznacza jedzenie!!! jestem juz na niej trzeci dzien i co dzien cos spada.. bardzo mnie to cieszy.... bo kiedys stalam w miejscu... to nie tluszcz choc woda ale ciesze sie ze gdy staje na wadze jest mniej. to mnie motywuje POLECAM sluchac swojego zoladka. 2 dni a 0,8kg na minusie

Gość annnnkaa
WygodnaDieta! Są najlepsi, smacznie karmią i posiadają co najważniejsze certyfikat HACCP więc jest pewność że jedzenie jest przygotowywane w odpowiedni sposób i jest zawsze świeże

Gość magdussska
A w jaki sposób można zamówić ta WygodnaDiete? Czy mają różne opcje diety? Nie ma problemów z dostawami?

Gość gość
Ja już skończyłam branie Foreverslimu,schudłam tyle że wchodzę w spodnie z czasów panieńskich.I efektu jo-jo nie ma i już jestem pewna że go nie będzie.

Gość Kasiulinnna88
Jesli nie ma efektów to może właśnie to takie odchudzanie... ja dopiero je zobaczyłam i poczułam jak zaczęłam zamawiac Wygodną Dietę i mam więcej czasu na ruch :)

Gość gość
Polecam plany dietetyczne oraz treningowe www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 Profesjonala pomoc w drodze do osiągnięcia celu :)

Gość julka444
WIele osob chce schudnac i dlatego jest tyle opcji i mozliwosci. Kazdy ma inny organizm, takze trzeba dobrac odpowiednia diete do siebie. Tutaj https://heltio.com/pl/foodspring czytalam o tym, ze mozna kupowac sobie zdrowe posilki, przekaski i w ten sposob miec zapewnione odpowiednie jedzenie, ktore pozwoli schudnac.

Gość werka991
Ja dałam sobie czas do końca roku.Mam sporą nadwagę i nie schudnę w miesiąc a chcę to zrobić zdrowo i bez efektu jojo. Na https://www.foodwise.pl znalazłam ofertę dietetyka online. Można zamówic indywidualną dietę stworzoną na podstawie wyników badań i wywiadu. W razie wątpliwości i pytań jest możliwy kontakt telefoniczny. Chyba skorzystam.