Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strach przed ślubem brata

Polecane posty

Gość gość

Mój brat ma ślub za rok, a ja już się stresuję. Mam zespół jelita drażliwego i potrafię mieć objawy po parę godzin począwszy od rana. Poza tym w kościołach często robiło mi się słabo. Do kościoła nie chodzę od lat, więc już zupełnie się odzwyczaiłam. Nie chciałabym bratu w żaden sposób zakłócić tego dnia, wściekam się na siebie. Tam trzeba będzie dojechać godzinę drogi bo ślub jest w kościele u Panny młodej. Potem jeszcze do sali ale to już krótko. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Jelito drażliwe staram się leczyć, ale na razie bez większych skutków. W główce też staram się układać, ale lęku przed poważniejszymi rzeczami trudno się pozbyć

Gość gość
Ja bym poradziła coś na uspokojenie po uzgodnieniu z lekarzem i nakresleniu problemu. Rozumiem Cię. Ja mam problem z pecherzem i nie moge iść gdzie nie ma dostępu do toalety,a trzymać nie mogę bo od razu mam zapalenie pecherza. Okropna sprawa.

Gość gość
PRZEKICHANE MASZ

Gość gość
1. pojechałabym do tego kościoła i zorientowała sie gdzie w okolicy sa toalety lub jakies miejsce z dostepem do toalety. 2. Poszłabym do lekarza, a nie na forum.