Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z telefonami do faceta

Polecane posty

Gość gość

Przez długi czas byłam w związku z facetem, który zawsze wypominał mi, że za dużo do niego piszę i w ogóle w ciągu dnia zawracam mu głowę. Tak mnie tym gnębił, że po prostu przestałam sama pierwsza się odzywać. W końcu udało mi się ten głupi związek zakończyć. Mam nowego faceta, wspaniałego i całkowite przeciwieństwo poprzednika. Ale pozostał mi jeden "nawyk". Nigdy pierwsza do niego nie napiszę, ani nawet głupiego dzień dobry. Nieraz mam w ręku komórkę i już gotowego smsa ale go nie wyślę. Sama nie wiem czego się boję. Jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
porozmawiaj z nim, jesli nie ma nic przeciwko żebyś dzwoniła do niego i pisała podczas pracy to dzwoń i wysyłaj, z czasem twoje wątpliwości czy niepewność znikną

Gość gość
powiedz mu o problemie, ale też próbuj się przełamać. On to nie tamtej, nic nie zawinił przecież

Gość gość
Może to i błahe dla innych, ale dla mnie problem. Facet mi zaczyna wypominać, że to tylko kontakt jednostronny, że tylko on do mnie zagaduje a ja nigdy. A ja mam jakąś blokadę w środku. Jak wyślę smsa od razu w głowie boję się , że coś mi powie, chociaz wiem, że to nieprawda.