Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwuletnie dziecko od wczoraj nie sika

Polecane posty

Gość gość

Synek jest przeziębiony (ma katar). Ale martwię sie, ponieważ od wczoraj, godziny 20 (prawie 24h ) nie oddawał moczu , nie wiem co robić...

Gość gość
kogo to obchodzi?

Gość gość
Zapytaj lekarza ale moze po prostu sie poci bardzo i wszystko wypaca, ja w te upaly tak sie pocę ze tez rzadko korzystam z toalety a bardzo dużo pije i dodatkowo jestem w ciąży

Gość gość
To jest bardzo niebezpieczne! Zgłoś się na tzw. "nocną i świąteczną opiekę".

Gość Hasztuphsy
17:13 Co ty robisz na forum głupie ścierwo?

Gość gość
Daj duuuuuuzo pić , tak na Maxa , musi ruszyć. Kompot , sok, cokolwiek co lubi. Jak córka nie sikala przez 20h ( lekkie odwodnienie po rota) to dostaliśmy skierowanie do szpitala. Kazali dużo wypić żeby się nawodnic ale niestety jak juz córka zaczęła sikac to ten mocz był to już dziwny, śmierdzący i skończyło się zapaleniem dróg moczowych i anttbiotykiem. Ale syn nie sika bo nie pije wcale lub mało czy pije dużo a nie sika ? Jak nie pije i nie sika to jakby odwodniony był. A jak pije dużo i nie sika to jakby się mocz się jakoś zatrzymał (?)

Gość gość
W takie upaly poci sie i pije za malo w takim razie.

Gość gość
Do szpitala a nie tutaj cudujecie, pewnie zastoj w nerkach, kobieto tak ryzykowac zdrowie i zycie syna, ze zamiast na pogotowiu piszesz na kafeterii?

Gość gość
Pewnie odwodnił się. Dostanie skierowanie na pediatrię, musza go nawodnić. Dzieci odwadniają się bardzo szybko. Jest to niebezpieczne.

Gość gość
Szybko do szpitala. U nas zastój kilku godzinny (jakieś 5-6h u niemowlaka) to była mega infekcja i jak zacewnikowali to okazało się że pęcherz był przepełniony, dziecko cierpiało, ale ja szybko byłam w szpitalu, a nie pytałam na forum...

Gość gość
Do szpitala natychmiast! Zacewnikuja i będzie dobrze,miałam to z córka

Gość gość
Ja myślę, że wczoraj można było próbować z herbatka ziolowa, bo przy katarze i w upał latwo o odwodnienie.