Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie te nicki, te dyskusje z dawnych lat

Polecane posty

Gość Stała bywalczynii
Powiedz :classic_cool: Też bym zagospodarowala gdybym dostala :P

Gość gość
Ludzie poodchodzili z różnych powodów. Jakiś tam hejt nienormalnej persony o nicku detektyw czy gęś czy inne piardy, nie są pierwszym ani nawet drugim powodem. Po pewnym czasie każdy się znudzi i szuka innych miejsc w sieci. Ludzie się zmieniają, czas płynie i nikt tu nie będzie siedział w nieskończoność. Jedni ułożyli sobie życie poza forum, inni postarzeli się, zmienili priorytety. A jakiś tam hejt to doprawdy nic nie znaczący powód, by odchodzić. Powody są realne a nie wyimaginowane jak jakieś rzygi bota.

Gość gość
Naja brak.

Gość Stała bywalczynii
Nie pytaj ;)

Gość gość
22:50 Skoro hejt jest nic nie znaczącym powodem to autoryzuj swoje mądrości ze stałego nicka. Chyba nie boisz sie hejtów. Wiem zaraz odpowiesz, że hasła nie pamiętasz, albo nie miałaś/eś nicka. Ludzie płeć nawet ukrywają aby nie zostać rozpoznanym, a ty piertolisz ze hejt jest nieistotny.

Gość gość
Za to ciebie paprotko można poznać zawsze. Patologiczny język, te same mechanizmy robienia z ludzi idiotów. Ot paprotka -miernotka :classic_cool:

Gość gość
Miernotko intelektualna jesteś za głupi aby mnie sprowokować :D Pluj dalej - tu możesz :classic_cool:

Gość gość
Ludzie boją się podać płci czy innych szczegółów, bo zaraz zaczną się podłe domysły. Nakierowywanie na nicki, a im bardziej popularne, tym lepszy kąsek dla hejterów. Oczywiście dodadzą sporo od siebie i plotki zaczną żyć własnym życiem.

Gość gość
Chyba intelektualnie jeśli już bełkotko. Jedno jest pewne, a mianowicie przymilasz sie do błędnego i hejtujesz każdą od której czujesz sie gorsza. Czemu błędny nie ma hejtów?-bo jego przecież nie bedziesz lżyć. Ale każdy inny nick zjesz. Czemu boisz sie konfrontacji na stałym nicku ?-bo jesteś tchórzem i nie wytrzymasz nawet kilku godzin na flagowym nicku. Mój nick znasz i pomimo tego jesteś bezradna nawet jak sie schowasz za gościem. Jesteś żywym gównem i tak sobie ciebie będe wołał. I nie z powodu tego jak probujesz mi zniechęcić forum, ale z powodu tego jak hejtujesz te kobiety które sa wyraziste i stanowią sympatyczny klimat czego tobie brakuje zawistna antypatyczna kurfo.

Gość gość
09.53, mocno napisane, ale do niektórych inaczej się nie da bo nie dotrze. Hejterow trzeba tępić bo to zakała kazdego forum ;)

Gość gość
Ależ ty jesteś wulgarny. Jedyne narzędzie jakie dzierżysz w swoich małych łapkach patolku :D

Gość gość
gość wczoraj To, że ktoś zwraca uwagę że były tu kurfu co siorpały jak Pewna, Silena, Imperium, Samansara, Want i inne to jest hejt?smiech.gif X Dziwnym trafem wymieniłas wszystkie które wyhejtowano. Może to ty robiłaś.

Gość gość
Jestem i na ulicy też jak mam do czynienia z patologią. Przecież nie będę sie silił na kulture jak mam do czynienia z rynsztokiem. Np. do Eve nigdy bym tak nie napisał jak do tej bełkotki. Ciekawe dlaczego...bo taka Eve to klasa, intelekt, komunikatywność, przyzwoite zasoby słownictwa, empatia, wrazliwość, dobre wychowanie. Czemu takich kobiet jak Eve jest jak na lekarstwo...no właśnie. Jest charakterystyczna jak kolorowy ptak wsród szaraków.

Gość Artemida25 gość
Jestem ja.. z dawnych lat :)