Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gegelowska

Czy zawsze jednym z pierwszych objawów ciąży są bolące piersi????

Polecane posty

Gość Gegelowska

Nie potwierdziłam jeszcze ciąży u ginekologa, ale jestem 6dni po spodziewanej @ (ZAWSZE CYKLE REGULARNE) test pozytywny i nic poza tym. Wszędzie czytam o tych piersiach, a moje małe, miękkie, zero bólu, nie czuję kompletnie nic poza tym, że nie mam okresu :(

Gość gość
nie , nie zawsze, dziewczyny pisza czasem, ze w ogole zadnych objawow nie mialy

Gość gość
Mnie nie bolaly wcale na poczatku w ogole czulam ze zaraz dostane okres lecz nie dostałam :-) okolo 6tc zaczęły boleć a około 9tc przestały. Naczytalam sie o obumarlych ciazach. Prawie całą ciążę nie bolały a urosly minimalnie. Dziś pomimo braku bólów i objawów jestem mamą 12 dniowego chłopca którego kocham najmocniej na świecie.

Gość Slodchen S
U mnie to byl pierwszy i jedyny oprocz braku miesiaczki objaw

Gość gość
Ja pierwszą ciążę przeszłam bez objawów poza rosnącym brzuchem.

Gość gość
Moje były miekkie, bezbolesne, niepowiekszone przez całą ciążę i trzy dni po porodzie

Gość gość
A mnie bolaly masakrycznie ! Ale ja tak mam przed kazdym okresem, do tego bol brzucha.. Pierwsze dwa tyg myslalam ze lada chwila dostane okres. W pierwszej ciazy nie bylo mi zupelnie nic i tylko gdzies podswiadomosc mowila " zrob test"

Gość gość
Ja kiedyś obserwowałam jakie mam czucie w piersiach gdy się starałam o dziecko i mnie bolały, po czym się okazywało że nie jestem w ciąży, więc uznałam że to nie jest dobre miejsce na obserwacje objawów ciąży. W moim przypadku najlepszym objawem ciąży w 1 tygodniu od stosunku był wyrazisty ból jajnika pod wpływem ruchu ciała który następował po jakichś 4 dniach od stosunku. Miałam w swoim życiu dwie ciąże z czego jedną straciłam. Ale za każdym razem miałam akcje z tym jajnikiem po kilku dniach, objaw implantacji zarodka