Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezręczna sytuacja z kolega z pracy

Polecane posty

Gość gość

Hej, potrzebuje aby ktoś spojrzał na moj problem obiektywnie. Otóż mam w pracy kolegę z którym bardzo się lubimy. Dużo rozmawiamy, on mi bardzo pomaga, pracujemy w osobnych działach ale dosc czesto się widujemy. Ja nie wiem czy on mnie tylko lubi tak koleżeńsko czy może chce cos wiecej, narazie ciągnie flirtujemy ale nie jest to jakoś bardzo oczywiste. Tymczasem przyszedł do mnie inny kolega który przyjaźni się z nim i zadał pytanie czy między nami coś jest bo słyszał od kogoś innego z firmy że z obserwacji wygląda na to że tak. Zamurowało mnie. Zadałam mu pytanie dlaczego go to tak interesuje powiedział że chciałby znac moja wersje, mówi że zapytał sie też kolegi. Zapytałam i co się dowiedział, powiedział że tajemnica. Powstała z tego niezręczna sytuacja, bo oboje nabralismy jakiegoś dystansu. Najgorsze jest to iż nie wiem co powiedział jemu, bo oczywiście ja na pytanie czy miedzy nami cos jest stanowczo zaprzeczyłam, nie bede sie spowiadac firmowemu plotkarzowi. I teraz nie wiem czy do tamtego nie doszła informacja że nie jestem zainteresowana. Czy powinnam z nim porozmawiac czy po porstu zostawic to tak jak jest z tymi niedopowiedzeniami?? Zależało mi na tej znajomości a teraz klapa

Gość gość
tak to bywa pracując razem

Gość szry
ustalcie sobie z tym przyjacielem prosta, wspolna wersje, ktora zamknie ciekawskie ryje: na urodzinach jakiejs odleglej ciotki okazalo sie ze jestescie kuzynowstwem. PROSTE, a tlumaczy lepsza zazylosc niz wspoltrybiki w maszynie

Gość gość
więc to tak, a w firmie nie chciałaś zemną rozmawiać i po kryjomu piszesz tu na kafe

Gość gość
Obrabiaj 2 na raz zobacz który lepszy.

Gość gość
Chodzi o to że miedzy nami bylo cos fajnego moze nawet nie bylismy tego świadomi, a tamtem kolega przez ciekawosc to jakoś popsuł, bo niby też go o wszystko wypytywał bo sam mi powiedział. Prawda jest taka że nawet nie byliśmy na kawie, a tamten nic nie proponuje ale nie wiem czy teraz jest nieśmiały przez tą sytuację, chciałabym z nim porozmawiac ale to wszystko stanie się takie oczywiste..

Gość gość
gość dziś chciałabym z nim porozmawiac ale to wszystko stanie się takie oczywiste.. Zagadaj w suahili albo w żartach powiedz mu, że ktoś rozsiewa o was plotki i niech broni twojej czci i dobrego imienia

Gość gość
no tak to jest jak się zbliżysz do kolegi z pracy. Ploty na cała firmę i oczywiście jak zwykle w naszym kraju, winna będziesz ty!