Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne, o czym to swiadczy??

Polecane posty

Gość gość

Mam okazje wejsc w zwiazek z bardzo bogatym i atrakcyjnym mlodym mezczyzna. Mamy po 23 lata.Razem dorastalismy, wczesniej go nie chciałam, nie podobał mi się , podrywał mnie. Wtedy był jeszcze grzeczny, w zasadzie mielismy podobne poglady, ze seks po slubie itp. Potem zaczął ostro imprezowac, cpanie, wykroczenia to bylo nic , przeżył tez swoja wielką miłość,, ma na koncie epizody z prostytutkami (mówi że jest ich 15,ale mysle ze wiecej). Partnerek seksualnych mial wiele. Ja pomimo ze jestem bardzo ładna, mam mozliwosci, podobam się to nie stoczyłam się tak jak on. W zasadzie chyba nie nagięłam żadnej z dawnych postanowien... I tak z ciekawosci pytam. Widze ze w otoczeniu nie ma podobnych do mnie chlopakow.Nie wiem sama, nie chce sie zwiazac z jakims koorwiarzem tylko kims podobnym, wartosciowym jak ja. Moglybyscie w mojej sytuacji byc z takim facetem ? Mnie to uwiera, nie chcialabym byc kolejną tylko pierwszą i wymarzoną .

Gość gość
*żadnego

Gość gość
świadczy o tb że jesteś szon, napalony na kasę blachara

Gość gość
mówiłaś MU O BACHORZE ??? AHAHAHA

Gość gość
Od rzeczy pieprzycie ale nic dziwnego,jest weekend. bede podbijac temat po weekendzie:)

Gość szry
smiesznie sie sprzedajesz tak sie zachwalajac:D taaaakiiiiii skarb i nikt sie nie zainteresowal.... ciekawe dlaczego, moze po prostu jakas nie halo jednak jestes? odlozmy na bok ten narcyzm i spojrzmy realistycznie, dobrze?

Gość gość
heh uczucia można kupić stanem materialnym.... jesteście siebie warci, nie wybielaj się jaka to ty jesteś grzeczna

Gość gość
Wczesniej jej się nie podobał ale teraz go że chciała bo ma dużo kasy hahaha i nie ważne, ze kur...z i cpun, ważne ze bogaty :D

Gość gość
Myślisz że taki ktoś się zmieni ? Ćpun zawsze będzie miał skłonności do narkotyków , poza tym człowiek stosujący używki to człowiek słaby bez charakteru i kręgosłupa moralnego. Facet który uprawiał seks z kim popadnie też się pod tym względem nie zmieni i zawsze będzie miał do tego rodzaju uciech skłonnosci. No i jeszcze jedna sprawa, ma 23 lata i już jest tak bardzo bogaty ? A kiedy i w jaki sposób dorobił się tego bogactwa , wiesz ? Czy to "bogactwo" nie jest przypadkiem z handlu narkotykami ?

Gość gość
Jak chcsz wiedziec co on o Tobie myśli, co czuje, czy warto wejść w ten związek, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
10.14 dokładnie

Gość gość
Nawet bym nie spojrzała na takiego faceta.