Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnakawie

oto jedna z najważniejszych przyczyn rozpadu związku

Polecane posty

Gość Gośćnastówę
9:23 po twojej wypowiedzi stwierdzam że na bank byłaś niejednokrotnie utrzymanką jesteś tak zakłamana że nawet te kity sobie wciskasz żeby swoje sumienie podreperować dobrze wiesz że jesteś roszczeniową suką materialną dzifką ale musiałaś napisać tak żeby uspokoić swoje sumienie

Gość gość
nie przesadzaj Gośćnastówę

Gość gość
No cóż ciężko nie być utrzymanka przez jakiś czas jesli musi chodzić się 9 miesiecy w ciąży a potem być w połogu. Może są jacyś normalni faceci z którymi jest wyrozumiałość partnerstwo wspolne obowiązki itd. Ja osobiście nie wierze w takie cuda. Najpierw miałam wmawiane że tak jest a potem wszystko wypomniane. Teraz wole faceta mieć na dystans zarabiać sama na siebie. Niestety na dzieci z mało którym facetem można się zdecydować no chyba że się dobrze zarabia i postanowi się je mieć tylko dla siebie.

Gość gość
Gośćnastówę dziś Jesteś głupkiem. Nigdy w życiu nie dostałam od faceta nawet prezentu za kwotę pow. 50zł :) a sama utrzymywałam 2 eksów jak nie mieli pracy. Jak ja nie miałam, jeden z nich mnie rzucił, bo stwierdził, że mu się nie opłaca. Może to Ty byłeś? :D Tylko czemu do mnie wciąż piszesz, że byłam miłością Twego życia? :D

Gość Gośćnastówę
I zaczęło się teraz wypominanie kwot jasne za 50 zł nie ale za 500 nie raz

Gość gość
10:29 masakra :( za dobra dla nich byłaś, ja uważam że nie można być ani zbyt dobrym ani zbyt złym.

Gość Gośćnastówę
Bo żadna nie potrafiła tak obciągać , pamiętasz jak raz się dossałaś aż jądro wysłałaś mi przez kutonga

Gość gość
Wiem, ze wybieramy zlych facetow. Ale coz ja poradze, ze kazdy facet nie szanujacy kobiet w typie partnerki i uwielbiajacy kobiety w typie ksiezniczki, przekonuje, ze jest inaczej? smutas.gif Ze jest inny, wrazliwy, umie docenic zaangazowanie? x dlatego patzry sie na czyny faceta/kobiety a nie na slowa. Po reakcjach widac kim ktos jest, aby to zrobic trzeba powoli rozkrecac znajomosc. x nie zaczynasz od seksu ale jak znam kobiety szybko przechodza do seksu po tygodniach czy kilku miesiacach wiec, latwo daja sobie nawinac to rozowe cos tam na uszy i oczy i to jest zrodlem problemow. Brak adekwatnych dzialan w stos. do rezultatu ktory chcesz otrzymac