Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyssała się do mnie samotna z dzieckiem !

Polecane posty

Gość gość

Głupia zdzira mysli że zastąpie jej ojca dla dziecka. Na razie se tylko bzykam bo mam łatwy sex ale szukam już innej

Gość gość
Ale z Ciebie idiota : /

Gość gość
Szczerze? Zostań przy niej i nie szukaj singielki bo singielki szczególnie te po 30tce mają nasrane w głowach.

Gość gość
"Nie obiecuj złotych gór, skoro wiesz, że nie podarujesz nawet kamienia"

Gość gość
Karma powraca, wszystko co robisz sie zwróci a robisz jej krzywdę wielka. Wcale sie nie "przyssala" bo ja ****asz

Gość rebus
zaciazyla ze "zlym chlopcem" a teraz szuka "kochajacego rodzine"(wychowawce dla bachora), "wyrozumialego"(da nazwisko, czas, uwage, co najwazniejsze pieniadze), "porzadnego"(nie kopnie w tylek po paru miesiacach znajomosci) faceta... po prostu typowa baba, 99 na 100 jest takie

Gość gość
swoje dzieci ciężko wychowywać, a cudze to zupełnie jakiś koszmar. Facet, który wiąże się z taką kobietą ma coś nie po kolei w głowie.

Gość gość
Debile i miernoty bez mózgu

Gość gość
Skorzystaj.... Niech ci zassie pęto a jak się znudzi to w odstawkę bo nie warto się z takimi po przejściach wiązać ;-)

Gość gość
15.39 - Te dzieci mają ojców. Krytykujesz matki, które wychowują dzieci i jeszcze na ich podstawie wypowiadasz się o wszystkich kobietach. To co można powiedzieć o mężczyznach, którzy zostawiają swoje dzieci. 99 % panów to takie ł.a.j.z.y ? Tyle ile samotnych matek, to tyle też samotnych ojców - samotnych, bo bez dziecka, bo nie wątpię, że takiemu nie przeszkadza zarywanie do następnych kobiet i płodzenie kolejnych potomków i ich porzucanie. Ale to kobiety to te złe, prawda ?

Gość gość
Skorzystaj.... Niech ci zassie pęto a jak się znudzi to w odstawkę bo nie warto się z takimi po przejściach wiązać Napisała sfrustrowana patologia ze slumsów którą każdy omija szerokim łukiem :D

Gość gość
Widzę ze tu patologia siedzi i komentuje matki ciężko zapieprzajace. Żal mi was ale karma wróci

Gość rebus
Wskaz gdzie napisalem ze kobiety sa zle? ze typowe? no tak, taka jest prawda, typowe zachowanie. Ze zle? Glupota sama w sobie nie jest zla, chyba ze do niej ktos dorabia jakas ideologie. Krytykuje te matki, ktore sa glupie - po co bylo zaciazac a potem albo sie rozwodzic... albo zaciazac bez zwiazku jakiegokolwiek z facetem(dawca nasienia)? To jest glupie!! A teraz szuka taka po prosu frajera, ktory jej zycie ulatwi(dobrze, trudne zycie... ale za skrajna glupote to raczej odpowiednia karma) swoim wlasnym kosztem, bachora/y nie swoje odchowa. To jest przewazajaca wiekszosc przypadkow(zeby nie bylo glupich uwag - nie wszystkie). Wiec jeszcze raz, durny babsztylu, wzglednie tepy stulejarzu ktory mysli, ze bedzie wielkim rycerzem - nic nigdzie nie ma wspomniane o tym ze kobiety sa zle. Twoja nadinterpretacja jest dla mnie oznaka idiotyzmu, i jak do idiotyzmu bede sie odnosil, wiec odpisalem przedstawiajac swoje stanowisko raz, nie licz na to ze nastapi drugi. Jak nie kumasz to juz twoj problem, idz kogos innego sprowadzac do swojego poziomu.

Gość gość
Zerwij z nia jak najszybciej, bo jeszcze sie zakochasz i to Ty bedziesz ja przesladowal. Malo takich historii nawet na kafe? Pelno takich facetow, ktorzy wiaza sie z kobieta z dzieckiem. Jesli zaadoptujesz dziecko , dasz nazwisko to bedziesz musial na nie placic dopoki nie ukonczy studiow do 26 roku. Tego nie cofniesz juz wcale.

Gość gośćbezdzietna
jakbyś był bogaty to byś dał dziecku jeść z przyjemnością no ale nie jesteś i trzeba się szczypać i stąd złość

Gość gośćbezdzietna
ale jeśli jesteś kawalerem to bierz panne a nie oszukuj naiwne

Gość gość
A bo wiecie co w Polsce sądy są p******e. Powinni znacznie więcej dzieci oddawać ojcom na wychowanie przynajmniej 50%przyznawać dzieci i do tego z 500zł alimentów. Ile było by wolnych kobiet, a ilu mnie *****czy by było??? Nie ma że boli ja nie chcę masz dzieci to się nimi zajmij.

Gość gość
Za granicą koleżanka jest po rozwodzie i tam jest tak, że 50 % czasu dziecko spędza z matką, 50% z ojcem. Nie ma, że tatuś widzi dziecko raz w miesiącu, albo wcale i jeszcze nieszczęśliwy bo musi 500 zł alimentów płacić.

Gość gość
jak można tak pisać o kobiecie. gbur.

Gość gość
to dosyc czeste, pisac o ludziach szczerych, ze sa gburami.

Gość gość
pisać w sposób poniżający o kobiecie z dzieckiem czyli prawie połowie kobiet.

Gość gość
Krytykuje te matki, ktore sa glupie - po co bylo zaciazac a potem albo sie rozwodzic... x Głupia to jesteś ty tępa ku/rwo z rozdwojeniem jaźni :D

Gość szry
gośćbezdzietna dziś zdarza sie spotkac samotnych ojcow. poszukaj takiego i bierz sie za niego. Wlasne porady zastosuj wzgledem siebie. do autora: Ja na Twoim miejscu uciekalbym jak najszybciej od tej relacji, zacznie sobie nie wiadomo co babina wyobrazac... Nie wiadomo czy nie bedziesz mial pozniej jakichs problemow z jej powodu, zakoncz to najszybciej jak to mozliwe.

Gość JuliaSpotkanie
Jakby ktoś miał ochote się spotkać na kawe lub nie tylko.. zapraszam na moją stronę tam znajdziecie moje zdjęcia: zbiornik.tv/go/s8LO

Gość gość
Problemy to robią takie sfrustrowane zdziry jak ty autorko udająca prymitywnego chłopa.

Gość gość
to napisał facet lat 32, pracujący umysłowo, ogarnięty, zarabiający 5200 netto miesięcznie ;-)

Gość gość
Sflustrowani tepi ludzie osądzajacy innych nie wiedząc kompletnie nic o ich życiu. Na szczęście są jeszcze normalni ludzie spoza tego kafe. Trzeba nie mieć żadnego poziomu żeby komuś mówić że jest głupi bo się rozwiodl. Widocznie powód był prosty człowieku. Spadam stąd

Gość gośćbezdzietna
17.59 zupełnie nie rozumiem :-) ,mnie przecież interesują tylko kawalerowie bez dzieci,osoby po przejściach powinny być dla podobnych,a co do bogactwa jakbym miała dużo kasy to bym była hojna :-) a tak w ogóle jestem wielkim przeciwnikiem adopcji bo baby bywają zdradliwe i dobroć może obrócić się przeciwko

Gość gośćbezdzietna
ale autor zabiera czas tej kobiety z premedytacją więc jest skrajnie negatywny ,ciekawe czy kłamliwie wyznaje uczucia,no i miesza w głowie dziecku,jest skasowany jako człowiek

Gość gość
jak dorobisz drugie do kompletu to będziesz alimenty płacił i taki z ciebie kozak. Mało dziur bezdzietnych łazi? Musisz brać towar przechodzony, bo na nowy nie stać. Słabe moce masz. A babony z forum ci wciskają kity i babsko z przychówkiem na chama. Moja rada taka: weź młotek i puknij się w łeb ☺