Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyssała się do mnie samotna z dzieckiem !

Polecane posty

Gość gość
Samotne macierzyństwo jest zwykle skutkiem przeliczenia. Myślała, że złapie jelenia, ale się przeliczyła

Gość gość
to napisał facet lat 32, pracujący umysłowo, ogarnięty, zarabiający 5200 netto miesięcznie x No przecież widzę, że facet :D bo przecież nie mężczyzna. :D Mężczyzna nie robiłby z siebie pajaca na babskim forum.

Gość gość
Wy tak na serio? Ja jestem samotna matka i to po wielkie milosci, z obu stron. Nie wyszlo, zdarza sie. Pewnych rzeczy nie da sie przewidziec. Minely lata i jestem z kims w zwiazku. Nie szukalam "jelenia". Zwyczajnie sie zakochalam. Nie mieszkamy razem, Ja sobie radze sama i finanansowo i z dzieckiem. Jest dobrze tak jak jest. Jeszcze lata tak bedzie. On jest bardzo dojrzaly odpowiedzialny i widac ze szaleje za moim dzieckiem. Oferowal mi wiele razy pieniadze ale ja nie chce, sama sobie swietnie radze

Gość gość
To napisał facecik z jajami większymi od penisa. :D Ty własnego dziecka nie nie potrafisz wychować patologio, a obcego nikt by z tobą nawet na sekundę nie zostawił, bo strach.

Gość gość
Znam takiego głupka, którego żona kopnęła w tyłek, zabrała dziecko i związała się z normalnym mężczyzną. Wspólnie wychowali to dziecko na człowieka, a głupek dorwał brzydką jak noc starą pannę ze wsi, której żaden nie chciał, zmachał jej dzieciaka i hoduje debila takiego jak on sam.

Gość gość
Nie każdemu psu Burek. Rozwódka, która coś sobą reprezentuje, zaradna i okasiona, to nie to samo, co jakaś pierwsza lepsza, co z każdym sprawdzała, czy klucz pasuje do dziurki, aż się doigrała. Potem trzeba polowanie na faceta zacząć, kiedy nie ma kasy, mieszkania, zawodu, żeby zapewnić dziecku przyszłość. Prowo nie prowo, ale pełno jest tego typu sytuacji. Osoby prcujące w opiece społecznej potwierdzą

Gość gość
Z rozwódkami wiążą się: - brzydale - desperaci - stare kawalery 50+ - obszczymury (alkoholicy) - pedofile (jak rozwódka ma córkę to częste są przypadki przelewania uczuć z matki na córkę )

Gość gość
Już to widzę jak rozwiedzina lekarka leci na obszczymura. Nie rozśmieszaj mnie ☺ Albo jakaś inna elegancka i wykształcona kobieta. Poleci na śmierdzącego menela spod monopolowego. Beka wszechczasów ☺

Gość gość
nie ma co brać w młodym wieku kurfff z bachorami

Gość gość
masakra autor :(

Gość gość
daj sobie chłopie spokój z dzieciatymi ... najgorsza opcja po kobietach zwichrowanych psychicznie. Przerabiałem już to i wierz mi nie warto. Gdy była młoda to nawet by na ciebie nie spojrzała bo kręcili ją "niegrzeczni chłopcy" - teraz jej się oczy otworzyły jak ****ad boy zwiał a ona szuka frajera co wykarmi dzieciaka i się nia zajmie. szukaj sobie wolnej - jak już chować to własne nie cudze.

Gość gość
gdzieś był nawet taki mem - na jednym zdjęciu 20letnia karyna z dresem w tatuażach i podpis :kręcą mnie niegrzeczni chłopcy" a na drugim "2 lata póżniej: samotna matka szuka wrażliwego i kochającego mężczyzny". Beka na maksa:)

Gość gość
Glupi jestes szanuj dziewczyne z dzieckiem a nievtylko sex