Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEKS Z KSIĘDZEM. Dlaczego tyle kobiet marzy o kochanku w sutannie ?

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę tego pojąć.

Gość gość
Ja nie marzę i nigdy nie marzyłam. To chore.

Gość gość
Ja nie :D

Gość gość
Może to kwestia zakazanego owocu tak na nie działa? Ale myślę, że oni też są winni. Jak widzą natrętną babę, to powinni jakoś zareagować, a nie zachęcać.

Gość gość
gość dziś -przede wszystkim TO KOBIETY nie powinny kusić księży. Stare powiedzenie mówi, że "jak suka nie da to pies nie weźmie". Taka prawda. To przede wszystkim wina kobiet, że dochodzi do takiej relacji.

Gość gość
11:16 masz racje , ale ten pies nie jest bezwolny i ma wybor . Damo kuszenie nie wystarczy . Piszesz jak moher.

Gość gość
ponieważ sperma księdza ma właściwości uświęcające

Gość gość
dla mnie akurat ta grupa jest chyba najbardziej aseksualna ze wszystkich, ale oni i tak wola małe dzieci i facetów ewentualnie

Gość gość
gość dziś 11:16 masz racje , ale ten pies nie jest bezwolny i ma wybor . Damo kuszenie nie wystarczy . Piszesz jak moher. V Ja stanowczo uważam, że jednak wiele zależy OD KOBIETY. Tak to jest, że facet zawsze próbuje (bo taka jego natura) ale TO KOBIETA wyznacza granice na ile mu pozwoli. Niestety taka prawda :P.

Gość gość
Kobieta została stworzona przez szatana, jest grzeszna, brudna, śmierdząca, święty Augustyn chyba o tym pisał, szatańskie nasienie tworzy kobiety, one sprowadziły grzech na ludzkość

Gość gość
gość dziś - św. Augustyn PRZED NAWRÓCENIEM sam był prze 14 lat "w grzesznym związku" a nawet miał syna :). Poczytajcie o tym.

Gość gość
"gość dziś gość dziś 11:16 masz racje , ale ten pies nie jest bezwolny i ma wybor . Damo kuszenie nie wystarczy . Piszesz jak moher. V Ja stanowczo uważam, że jednak wiele zależy OD KOBIETY. Tak to jest, że facet zawsze próbuje (bo taka jego natura) ale TO KOBIETA wyznacza granice na ile mu pozwoli. Niestety taka prawda jezyk.gif ." X Chrzanisz . Kobieta wyznacza granice , ale facet moze sie opamietac . Powtarzam MA WOLE I ROZUM .Nie jest robotem ani zwierzeciem . MA WOLE ! Nie usprawiedliwiaj facetow , bo to ze kobieta chce jeszcze nic nie znaczy . Oboje musza chciec i wiedza co robia .

Gość gość
Tyle, że to ksiądz składał przysięgę, nie kobieta. To on reprezentuje pewne wartości i ma tymi wartościami zarażać innych :)

Gość gość
Facet ma 'WOLĘ I ROZUM"? Żartujesz?! Znasz takiego faceta (niekoniecznie księdza), który "myśli głową" i ma rozum?- bo ja nie. Faceci na zakusy kobiet "lecą jak w dym" :). To KOBIETA "otwiera furtkę" - wiem co piszę, bo jestem kobietą :) i bynajmniej nie o "moherowych poglądach" choć z tzw. zasadami he-he.

Gość gość
co za temat ja tam kocham swojego ksiedza i to bardzo

Gość gość
Kocham jak brata

Gość gość
Ja znam męzczyzn, którzy mają wolę i rozum. Może to kwestia środowiska, w którym żyjemy. Tytułowe pytanie jest tendencyjne i manipulacyjne - zakłada z góry , źe po 1. kobiety marzą o seksie z księdzem, i po 2. że jest ich aż tyle (!). Ta "troska" autora o moralność jest łopatologicznie czytelna. :):)

Gość gość
11:16 gościu piszesz jak obłąkany. Widzisz to jak baba lata za księdzem a on biedny i bezbronny musi dać się skusić?! Owszem są takie kobiety które same wchodzą facetom do łóżka, ale tylko takim którzy są bez rozumu. Bo to powiedzenie z suką... to normalnych ludzi się nie tyczy.

Gość gość
12:37 Dlaczego atakujesz cłowieka, który napisał prawdę. Przecież to od kobiety zależy wszystko...

Gość gość
Od kobiety zależy wszystko ? Nie rozśmieszaj mnie :)

Gość gość
wiem na swoim przykładzie..."jak suka nie da, pies nie weźmie"!!! musiałoby dojść do gwałtu

Gość gość
prawda, obydwoje muszą chcieć...a to kobiety kuszą

Gość gość
Znacie choć jedna osobę, która to robi?