Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet0101

Czy chcielibyście być podrywane przez faceta na rowerze?

Polecane posty

Gość Facet0101

Witam, Często śmigam sobie rowerem i widzę ładne dziewczyny aż chce je poznać, ale zastanawiam się jak kulturalnie do nich zagadać, żeby nie wzieły mnie za jakiegoś zboka. :P Jeśli chodzi o mój ubiór i rower to mam rower MTB oczywiście nowy kupiony w sklepie oraz mam strój profesjonalny z wkładką, kask, rękawiczki więc widać od razu że dużo śmigam. :P Sylwetkę mam lekko wysportowaną oraz uprawiam wiele dyscyplin sportowych to mogę o tym pogadać z dziewczynami i oczywiście studiuje (szpan xd)

Gość gość
Nie.

Gość gośćjahepi
Studiujesz a pisać nie umiesz:P Powinieneś napisać ,,. Czy chciałybyście być podrywane...,, no chyba że Ci wszystko jedno jaka płeć:D

Gość gość
Najlepiej podrywaj takie które też jeżdżą na rowerach.

Gość gość
A "prawko" na samochód masz? Bo ja załam jednego takiego co tylko na rowerku śmigał a nawet prawa jazdy nie miał (o samochodzie już nie wspomnę). Dodam jeszcze, że facet dobiega do 40-tki i pomieszkuje z mamusią.

Gość Facet0101
gość dziś dlaczego ? rozwiń odpowiedź gośćjahepi dziś Oj tam Chciałybyście :P A da się zmienić temat ? :P gość dziś Wiem, ale wczoraj widziałem na rolkach i tez były spoko :) Spacerujące też fajne :P Biegające też :P gość dziś Tak mam prawko, już 6 lat. Autko też jest ogólnie rocznie robię autem około 100 tys., a rowerem w tamtym roku około 2,5 tys. km :P Chociaż z rodzicami też mieszkam i mam 24 lata. :P A jak myślicie lepiej podrywać samotne czy w grupkach dziewczyny ? I co robić jak wracam z wieczornej przejaźdzki i jest noc, a tutaj fajna dziewczyna idzie :P Żeby mnie za nocnego pedzia nie wzioły :P

Gość gość
A "prawko" na samochód masz? Bo ja załam jednego takiego co tylko na rowerku śmigał a nawet prawa jazdy nie miał (o samochodzie już nie wspomnę). Dodam jeszcze, że facet dobiega do 40-tki i pomieszkuje z mamusią. i moglas o tym napisac na forum kobiecym czując sie przez chwile lepiej. Mimo, ze nie na temat.

Gość gość
Najważniejsze że te gacie masz z wkładką

Gość facet0101
Proszę napisać coś sensownego

Gość gość
A jak już poznasz fajną dziewczyne, będziesz dalej śmigał całe wakacje na tym swiom rowerku? A ona będzie cierpliwie czekać aż wakacje miną i wreszcie będziesz miał dla niej czas? Porażka z takimi typkami, nie warto marnować czasu.

Gość gość
najpierw to skoncz studia i wyprowadz sie z chaty:p

Gość znawczynitematu
Ze co? Chyba żartujesz :D Oczywiście ze nie :classic_cool: Na rowerach to pedauy jeżdżą :D I jeszcze te pedalskie leginsy na nogach i pielucha na doopie lol :D Tylko motocykliści ❤️ to są prawdziwi mężczyźni w skórzanych kombinezonach mrrrr :classic_cool: a nie leszcze na rowerkach :D

Gość gość
a znawczynitematu to kwintesencja kobiecości

Gość Facet0101
gość wczoraj Własnie już z 2 zerwałem przez te ich oglądanie TV, jak ja bym tyle śmigał na rowerze ile oglądają TV to bym miał przejechane ponad 10 tys. km rocznie, a w tym roku mam 1137. Pojechałem z dziewczyną na wakacje, a ona tylko w hotelu siedziała.xd Przy założeniu średniej prędkości 25 km to spędziłem na jeździe 45 h to nawet nie całe dwie doby. Ja tam nikomu serialni nie zabraniam, ale wszystko w granicach rozsądku . :) Lubię gotować, grillować (jeśli chodzi o % to mało pije max. 2 piwka), podróżować. Z dziewczyną też bym mógł jeździć nad zalewy rowerem, lub autem , bo jest ich sporo i jest tam całkiem romantycznie. :P Wiem że lepsze widoki są w TV, ale co rzeczywistość to rzeczywistość. Albo w nocy popływać na golasa hahaah :P Do kina też dziewczyny zabieram i gallerii handlowych to jestem ogólnie kompromisowym facetem. gość wczoraj Jak ją poznam to wybuje z nią dom na razie inwestuje. Po co mam wywalić na dom 300 tys. zł jak się okaże że dziewczyna będzie miała lepszą działkę ? Czemu ja mam wszystko dawać ? Ja nie chcę takiej agentki co nic nie ruszy palcem :) Jak będzie miała wpływ na budowę naszego domu to zacementuje to bardziej nasz związek, bo będzie miała do niego większy sentyment i w razie mojej śmierci go nie sprzeda xd znawczynitematu dziś Motory: + las - smiędzący facet - drogie hobby z 10 razy od roweru - hemoroidy xd - dłużej faceta nie ma w domu, bo motor dalej jedzie xd Rower: + sexi ciałko faceta + przyrodzenie zabezpieczone wkładką + pachnący facet lasem + cichutki rower + rower jest tańszy to możesz sobie kupić i śmigać z facetem Macie dalej jakieś sugestie ???