Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego telepiecie sie na wakacje samochodami jak samolotem szybciej

Polecane posty

Gość gość

juz kolejny raz czytam w necie jak to k***a p********e , do d**y , goraca korki na drogach i 1300 km jazdy i ogolnie cale wakacje spiepszone i wszystko na nie dziwne, ja lecialam do Chorwacji SASem TYLKO 2.35 min a na poczatku lipca do Lisbony 4 godz lufthansa, goraca mi nie bylo , w korkach nie stalam i jeszcze kawka herbatka winko i kanapki podawali pod nos

Gość gość
Też tak uważam ostatnio leciałam do Warszawy do Salzburga czy Monachium i uważam że to jest oszczędność czasu

Gość gość
Bo zależy, jakie kto ma wakacje. My praktycznie nigdy nie spędzamy w jednym miejscu, tylko "po drodze" zatrzymujemy się na kilka dni w różnych. Samolotem latamy więc praktycznie tylko na wypady weekendowe.

Gość gość
ja tez nie spedzalam w jednym miejscu , najpierw polecialam do Lisbony pozniej do Visby a pozniej do Splitu, miesiac czasu w drodze , samochodem bym tego nie objechala

Gość gość
Bo chce miec samochod na miejscu i przejezdzajac przez Europe zatrzymuje sie U znajomych na kawe czy nocleg.

Gość gość
nie mam 500+ za darmo i nie stać mnie na samolot

Gość gość
ja tez nie mam 500+ i stac mnie

Gość gość
A po to, ze jak jade na wakacje to chcemy byc mobilni i objezdzamy se kraj a nie tylko lezymy na plazy, bo tak lubimy, o.

Gość gość
do gość dziś - nie każdy umie kombinować ......?

Gość gość
ja tez nie lubie lezec caly czas na plazy , skad ci ten pomysl do glowy przyszedl , samochod mozna na miejscu wypozyczyc , slyszalas o czyms takim ? i to dobre auto mozna wypozyczyc , jezdzic mozna w te i we wte

Gość gość
gość dziś no nie kazdy ale mozna tez pracowac :)

Gość gość
To wypozyczaj, prosze bardzo. Odpowiedzialam na pytanie.

Gość gość
ok odpowiedzialas

Gość gość
bo taniej samochodem :D

Gość gość
oj no nie wiem , benzyna wcale taka tania nie jest , to tylko zludzenie ze taniej a dzisiaj latanie wcale nie jest drogie i nie mam na mysli tanich linii

Gość gość
Bo jadac samochodem jestem niezalezna od nikogo i od niczego, moge wyjechac godzine wczesniej niz planowalam albo nawet dzien pozniej, nigdzie sie nie musza spieszyc i nikt mi nie mowi ze moja walizka wazy pol kilo za duzo ;) Moge sie po drodze zatrzymac i pozwiedzac jak mi sie jakies miejsce spodoba, moge sie zatrzymac na obiad wtedy kiedy bede glodna i nie musze przez cala podroz znosic towarzystwa burakow :P

Gość gość
Uwielbiam jazdę samochodem, zjezdzilem już prawie całą Europę... Za każdym razem są to wyjazdy na kilka tygodni, tak więc sam bagaż byłby bardzo duży i nie chciało by mi się tego targać za sobą po lotniskach. A jeśli chodzi o loty samolotem, prawie za każdym razem mam pecha i są jakieś opóźnienia... Latam jedynie kiedy jest to weekendowy wypad.

Gość gość
Taaa dwie godzinki ;-D leciałam rok temu do Grecji, cała podróż czyli przejazd na lotnisko, odprawa, przelot, odbiór bagażu i przejazd do hotelu twały 8 godzin. Wylot trafił nam się w godzinach popołudniowych, na miejscu byliśmy około 23 w asyście rozhisteryzowanych i zmęczonych dzieci innych wczasowiczów. Dziekuje, wole mieszkanie na Chorwacji i przejazd 10 godzin samochodem.

Gość gość
Bo: - lubimy sobie pozwiedzać "po drodze" - bardzo często spędzamy wakacje w niewielkich miejscowościach - z każdych wakacji przywozimy masę rzeczy, głównie kulinarnych - bo zwyczajnie jest to dla nas wygodniejsze i tańsze, a nie lubimy wywalać pieniędzy w błoto

Gość gość
Zgadzam się z 20.55. Pełen spontan! A poza tym, zależy czym się jedzie. Jeśli jakimś szrotem bez klimy to też by mi się nie chciało...

Gość gość
bo kuźwa nie stać mnie na samolot, ponieważ jestem za uczciwy w tym cholernym kraju

Gość gość
Ostatnio wracając z Portugalii samolotem z powodu opóźnień zeszło nam ponad 12 godzin od drzwi do drzwi tak więc nie ma szału... i jeszcze rozdarte bachory wszędzie!

Gość gość
Bo zjeździc np Włochy samochodem to coś zupełnie innego niż przeleciec nad nimi samolotem. :) Poza tym mi się nie spieszy, mam tyle urlopu ile chce ;)

Gość gość
a na tym spontanie szukacie Hoteli na miejscu , nie wyobrazam sobie np w Madrycie w sezonie stac na ulicy i poszukiwac hotelu z wolnym pokojem , udaje wam sie zawsze cos znalezc ?

Gość gość
gość dziś to fajnie masz , ja mam tylko 5 tygodni przymusowo w lipcu i troch sierpnia ( od jutra do pracy , ktora lubie ale poranne wstawanie mnie brrr az nie chce mi sie myslec )

Gość gość
do gość dziś - a widocznie pracownicy (parobki, biali murzyni) zapieprzają u ciebie w pracy za najniższą krajową, bo Pan i władca razem z rodziną wypoczywa kiedy chce i ile chce bo go na to stać.

Gość gość
Na spontanicznie tzn ze rezerwujemy hotele przez internet. Wiadomo że w dużych ośrodkach turystycznych trzeba rezerwować ale małe hoteliku po drodze są zawsze dostępne. Ostatnio daliśmy sobie 2 dnia na dojazd między między Wiedniem i Wenecja, czyli na jedną noc nie mieliśmy hotelu i wyladowalismy w małym miasteczku na granicy jeszcze po stronie austriackiej. Bardzo miło i widać było normalne życie normalnych ludzi.

Gość gość
brzmi interesujaco

Gość gość
Jestem lekarzem, mam nowe BMW z salonu. Komfort jazdy idealny niemal

Gość gość
i co ty tu lekarzu na babskim forum robisz :)