Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rifajnd1994

Do wykasowania

Polecane posty

Gość gość
Czegoś szuka ale tym czymś nie jesteś ty niestety :( Puść i nie licz że wróci ,wszysto przed tobą, gdyby Cię kochała to by miała frajdę że z tobom jest i nic innego nie było by jej potrzebne. Tak bywa i tyle, wszystko jeszcze przed tobą jak masz okazję to ją jeszcze ostatni raz dobrze zerżnij żeby zapamiętała :-) A na marginesie to radzi Ci facet który pewnie kilkanaście razy się rozstawał zawsze z jakimś dołem a potem było coś nowego i się cieszył że coś zakończył żeby nowe zacząć :-)

Gość gość
może przez ten przekomiczny amiszowy zarost, zmień go jest obciachowy :)

Kwestia gustu, wiele osób mówi mi że jednak lepiej wyglądam w brodzie :), tak samo jak moja była. Dodam tylko że jeszcze napisała mi wczoraj coś takiego, cytuję "za każdym razem robię to samo (chodzi o te kłótnie, problemy itp) i jest mi z tym źle, a kiedy jednak jestem sama nie mam tego problemu"

Gość gość
Za dużo ględzisz i rozkminiasz..nie dziwie sie ze miała cie dosc..kobiety nie lubią meskich popierdółek

Gość gość
to nie jest broda tylko kpina którą co najwyżej można nazwać kamuflażem dla przerośniętego podgardla ;)

Pozory mylą. To nie jest tak że w rzeczywistości dużo ględzę i rozkminiam, po prostu chciałem tutaj jak najdokładniej opisać sytuację żeby nie było jakichś niedopowiedzeń itp. Wydaje mi się że taki szczegółowy opis raczej w tym pomaga. @gosciu mówiący o moim zaroście - cóż, ja takiego problemu nie mam :). Łatwo obrażać kogoś w internecie będąc anonimowym :)

Gość gość
ja cię nie obrażam a przynajmniej się staram, wyrażam tylko swoją opinię. :) gościówa

Gość gość
a tak już pominąwszy twój amiszowy zarost i skupiwszy się na problemie to twoja panna już dawno się zwącha z kimś innym a te zarzuty względem samej siebie to tylko wymówki. innymi słowy na się nie kocha :)

Gość gość
*ona cię nie kocha ;)

Cóż, dziękuję że odeszłaś od mojego zarostu i wyraziłaś swoją opinię, doceniam. Heh, zmieniając avatar na byle jaki myślałem że na górze też się zmieni żeby uniknąć takich odejść od tematu, ale jednak się nie udało :)