Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym się związać ale mam blokade...

Polecane posty

Gość gość

Brakuje mi bliskiej osoby. Chciałabym mieć chłopaka, mam już 23l i nic. Sama siebie blokuje bo podobam się wielu. Chodzi o to ze moi rodzice ciągle się zdradzali. W otoczeniu też widziałam same zdrady, głównie ze strony mężczyzn, słyszałam jak zle mowili o partnerkach,nie szanowali ich. Fajni czy beznadziejni, zdradzal każdy. Gdybym poznala osobiscie porzadnego i fajnego chłopaka to może zmienilabym poglądy. Oczywiście do tego dochodzilyby inne wymagania więc wiem że nikt nie ma szans ich spelnic. Jak żyć?;)

Gość gość
Nie ,nie zmieniła bys. Nie pomoże ci w tym żaden mężczyzna i związek. Ty sama musisz nad sobą pracować,ale z pomocą jakiegoś fachowca.

Gość gość
W młodości przeżywałam dokładnie to, co Ty. Blokady, nieustanne blokady... Koleżanki miały facetów, wszystko jedno jakich a mnie to nie obchodziło. Ale nie wyszło to na złe, bo w odpowiednim wieku się zaangażowałam z wzajemnością. W tej chwili leci 41 rok życia.

Gość gość
to ściagnij simlocka

Gość gość
ja jestem rok starsza od Ciebie i mam to samo.. z jednej strony bardzo bym chciała być w związku, brakuje mi tego, czuję się samotna.. a z drugiej... gdy tylko kogoś poznaję, mam ochotę uciekać... wymyślam powody, dla których nie chcę z kimś być.. i też wpływ na to miało to, że mój tata notorycznie zdradzał mamę.. ona cierpiała.. poza tym tyle zdrad i kłamstw wokół widać.. boję się tego, nie chciałabym tego doświadczać.. mam wrażenie, że każdy prędzej czy później zdradzi/zostawi.. :( że będę cierpieć i że nie ma sensu się angażować. Życzę nam, żebyśmy spotkały kogoś, kto zmieni to w nas..

Gość gość
Najlepiej wysłać do psychiatry jak problem tkwi w czym innym. Większość kobiet ma wyj****e na zdrady, to faceci też tak podchodzą do tego "zdradzę,ona walnie focha,kupię prezent i zalatwione".