Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupujecie na Aliexpress?

Polecane posty

Gość gość

hej kupujecie na Aliexpress? wysylka jest darmowa do polski

Gość gość
tak świetna stronka

Gość gość
ja kupuje tam zawsze ciuchy, kurtki, buty, bielizne, leginsy bo to sie najlepiej oplaca kupowac na Aliexpress a potem sprzedaje je drożej w PL w swoim sklepie ;) wszyscy tak robia-najpierw kupuja tanio z Chin a potem sprzedaja to w Polsce

Gość gość
Nie, przecież to szit z chińskimi podróbami, błeeee.

Gość gość
ale tam sa nie tylko rzeczy z Chin bo z innych panstw tez sa tam sprzedawcy choc wiekszosc to Chińczycy. ja kupuje na Aliexpress tez ciuchy, szczególnie rózne bluzki-cropp topy, kurtki, tuniki, T-shirty oplaca sie na serio jest tanio, mozna kupowac tam ciuchy za naprawde niska cene a potem sprzedawac w necie albo gdzies

Gość gość
tak samo jak z telefonami -tez wszyscy kupuja klony podróbki telefonów szczególnie Samsungów i iPhone'ów i sprzedaja je potem na Allegro a zamawiaja je z Chin :) :D

Gość gość
ja tez na Ali kupuje a potem sprzedaje :D :D ale tylko znajomym :D kolezanki zawsze sie pytaja skad mam takie fajne cropp topy a ja mówie ze mój tata sprowadza bo mój tata jezdzi do turcji zawodowo i przywozi z tamtad czasem materialy, ciuchy, tekstylia to zawsze wciskam kit kolezankom ze z Turcji tata przywiózl te cropp topy a one nie wiedzac nic kupuja :D :D

Gość gość
ja kupuje tylko ciuchy -jest duzo fajnych i tanich bluzek, T-shirtów, dosc popularne i modne obecnie cropp topy tez, spodnie fajne sa jest duzy wybór i tanio jak na ceny ciuchów

Gość gość
a najlepsze jest to ze to co sie zamawia bezposrednio z Chin na Aliexpress nie jest takiej jakosci jak to co sprzedawane jest w chinskich marketach

Gość gość
bo to co trafia do chinskich marketów to najgorsze g****o najgorszy sort. tym co nie wierzą polecam sprawdzic samemu, przekonac sie

Gość gość
ze to co z Ali jest inne niz to co z chinskiego marketu ;) :)

Gość gość
no masz racje cos w tym jest

Gość gość
ja na allegro kupowalam caly czas o aliexpress slysze pierwszy raz ale jesli tam jest darmowa wysylka to rzeczywiscie jest fajnie bo tu na allegro kupuje sie z polski i trzeba placic za wysylke a na aliexpress jesli jest darmowa wysylka to git

Gość gość
na Aliexpress jest darmowa wysylka u 99% sprzedawców a ci u których nie ma darmowej wysylki maja cene 1 lub maks 2 dolarów za przesylke (z Chin do Polski) to taniocha! ;)

Gość gość
Mój szwagier kupił sobie telefon, strasznie był szczęśliwy. Telefon zaczął wariować po tygodniu... Ciuchy są strasznej jakości, buty zazwyczaj podróbki też:-) W życiu nie założyłabym czegoś takiego na siebie. Poza tym t e rzeczy nie są do końca zdrowe, bez certyfikatów:-) A na darmową przesyłkę czeka się ponad miesiąc, a czasami i tak nie dochodzi....

Gość gość
Jak ktoś lubi badziew, to na pewno będzie zadowolony:-)

Gość gość
do 7:52 f**k off :O w*********j na inny wątek jak nie podoba ci sie temat i nie spamuj tu

Gość gość
Gość 7:56 Nie wiedziałam, że trzeba tutaj tylko pochwały wygłaszać na temat tej stronki:-) Mam prawo mieć inne zdanie. A Ciebie zabolało bo pewnie chodzisz ubrana w ten badziew:-) To jest tandeta taka sam jak na Marywilskiej. Jak coś takiego można kupować:-)

Gość gość
Zgadzam się!!! To straszny syf na dodatek niebezpieczny np. ładowarki do telefonów wybuchają i powodują pożary. Był o tym program na TLC.

Gość gość
PrZeciez tam sa rozmiary mini mini raz zamiwilam jakis sweter material okropny, wogole widac ze tandeta. Miala takie pompony to obcielam i dalam kotu do zabawy. To ja juz bym wola kupic cos uzywanego niz taki sZmelc

Gość gość
Nie kupuj tam samo gooooowno jest nie warto

Gość gość
8:03 to w*********j do swoich drogich sklepów i nie krytykuj tu nikogo kazdy ma prawo kupowac to co mu sie podoba czasy komuny sie skonczyly wiec w*********j ze swoim glupim podejsciem z tego wątku

Gość gość
Ja kocham dodatki i biżuterię unikatową stamtąd.Ostatnio kapelusz słomkowy z koronką Se zakupiłam :)

Gość gość
Pewnie, że kupuję. :) W moich nastoletnich czasach na allegro można było kupić tanio rzeczy, niestety obecnie ceny właściwie nieznacznie odbiegają od tych w sklepach stacjonarnych. Dlatego przerzuciłam się na Aliexpress. Choć ostatnio z niego przeszłam na Allinside.pl. Jest to strona, która jest napisana po polsku, a produkty są super logicznie pogrupowane, bez bałaganu, także można wszystko znaleźć z łatwością i szybkością. Po wybraniu odsyła Nas na aliexpress, ale przed mamy komfort w wyborze produktu. Oczywiście można sobie ustawić cenę od najniższej do najwyższej czy inne preferencje. Także polecam. Poza tym osoby, które nie weszły jeszcze w świat "chińskich zakupów" mogą na https://allinside.pl/ znaleźć różne porady i wskazówki zebrane w jednym miejscu. :)

Gość Paweł S
Witam. Kupowałem kilka lat na AEi przyznaję że kilka towarów było bdb jakości w niskiej cenie.Na AE jest też duża grupa nieuczciwych sprzedawców,którzy wypychają totalną tandetę. proszą o niezakładanie sporu i obiecują wymianę na lepszy towar,ale to tylko mydlenie oczu aż minie czas reklamacji.Gdy założysz spór to procedury są tak ustawione ,że na pełną satysfakcję niema co liczyć.Rzucą ochłap kilku dolarów,musisz założyć specjalne konto i czekasz kilka tygodni.Jak kasa nie wpłynie to masz wszystkiego dość i odpuszczasz.Bilans ogólny ujemny i nie polecam takich zakupów.

Gość Dorkax
To akurat zabawne bo kupuje na Ali juz od kilku lat i mam inne doświadczenia. Trzeba po prostu kupować "z głową" i nie traktować aliexpress "O matko jak tanio o matko wykupie tam wszystko" :-D Nie kupisz dziecku t-shirta dobrej jakości za 1zł ale za 6-9zł to już tak. Wszystko kosztuje-materiał, pracownicy-nawet Chińczyk musi coś jeść haha. Druga sprawa trzeba patrzeć na komentarze ludzi którzy już kupili dany produkt. Jak nie ma komentarzy-nie kupuję. Często ludzie wstawiają też zdjęcia (bo można). Biżuteria w rossmanie- plastikowa i metalowa za 50zł na Ali za dolara, dwa kupisz co chcesz. Jasne czekam dłużej ale co z tego Jak toś chce zrobić pierwszy niskobudżetowy zakup podaje linka do ofert za max 5$ http://got.by/2ghmrt Ja tak zrobiłam na próbę kupiłam dziecku pokebala z pokemonów za 3,5zł. Był szał a na allegro za 20zł wtedy były i bransoletkę za 2 dolary mam ja do tej pory