Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek 3w1 za 1800

Polecane posty

Gość gość

To tani czy drogi?

Gość gość
Półka średnia.

Gość gość
Raczej tani. Znaczy zależy od fotelika bo często to one robią kwotę. Ale można znaleźć w necie promocje i kupić w tej cenie już coś dobrego.

Gość gość
Właśnie fotelik w wersji podstawowej, z lepszym fotelików mi wózek w cenie 2100. Fotelik akurat mam już dobry natomiast wyłącznie do samochodu, ten z zestawu tylko od czasu do czasu byłby używany. Wersja 2w1 wychodzi 1680zł więc się zastanawiam. Mam budżet 2000 na wózek.

Gość gość
Foteliki w wózkowych zestawach to chłam, nie przechodzą żadnych atestów, w razie wypadku dziecko potrafi się poskładać w masakryczny sposób. Nie bierz tego dla spokoju sumienia.

Gość gość
Czyli lepiej dopłacić do lepszego fotelika. Ten wózek to Breva, podobno wszystkie foteliki z maxi Cosi do niego pasują, czy to dobra firma?

Gość gość
Ja kupiłam wózek z Polskiej firmy tutek model Timer. Jak do tej pory bardzo dobrze się sprawuję, nie mam problemu z jego rozkładaniem i składanie, dobrze pompuję się koła bo jest dobre podejscie do wentyla.

Gość gość
A ja kupiłam 2w1 za podobną kwotę amelisa hugo, najbardziej podoba mi się jego wygląd, od razu wiedziałam że właśnie chcę taki wózek, ma regulowaną rączkę co bardzo ułatwia prowadzenie, mogłam sobie dopasować wysokość tak żeby mi było wygodnie.

Gość gość
wózek powinien się podobać a fotel być bezpieczny, dobre fotele zaczynają się o 400 zł, z wózkami jest różnie, ja postawiłam na anex sport bo liczyło się wykończenie wózka i amortyzacja, wybierać pod siebie bo to mama najwięcej czasu spędza i z dzieckiem i z wózkiem

Gość gość
Ja kupiłam x-lander puls 3w1 oczywiście używany za 1500zl. Fajny, ładny ale widzę wady. Córka ma już prawie rok więc mogę co nieco o nim powiedzieć. Gondola super. Wykorzystałam do ponad 7 msc życia. Mała zaczęła dobrze sama siedzieć jak miała 9msc i tydzień. Już wczesniej dawaliśmy ja do spacerówki ale na pół leżąco. Więc gondola duża fajna. Spacerówki też nie jest zła ma kilka kombinacji dziecko może siedzieć przodem lub tyłem do kierunku jazdy ale to mają akurat wszystkie wózki. Na pewno wózek jest ciężki. Mieszkam na szczęście na pierwszym piętrze więc nie mam wysoko ale nadzwigam się. Mała na rękach a wózek targam po schodach. Nie mam możliwości zostawić na klatce. Rączka do trzymania otarła się od kółek przy składaniu i cała niby skórka z prawej strony zdarla się. Nie szło przykleić. Mąż dał taśmę izolacyjna która pod wpływem ciepła rąk zaczęła się kleić bleee. W spacerówce materiał na którym młoda siedzi zsowa się i mała jest ciagle do góry podciągana. No jeszcze przechodzę ta zimę i kupuje mała spacerówkę na lato. Lekka i porządną muszę się teraz dobrze zastanowić.

Gość gość
ja za te pieniądze kupiłam amelisa hugo 2w1, uważam że w tej cenie nie ma lepszego wózka a przyjrzałam się naprawdę pokaźnej ilości wózków d 2 tys