Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obawy przed ciążą, proszę o pomoc.

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, z góry przepraszam za moją niedojrzałość, wiem, że jednak nie dorosłam do pewnych spraw, chociaż mam 18 lat, ale przejdę do rzeczy. Otóż wraz z moim chłopakiem, z którym jestem już od długiego czasu przeszliśmy o krok dalej, ale jak widzę za wcześnie. Otoz dochodzi między nami do jakiś pieszczot. Na przykład ostatnio: oboje byliśmy w ubraniach - on piesil moje piersi i wodził rękami po dolnych miejscach intymnych (ręką) na początku przez spodnie i bieliznę potem tylko przez bieliznę (raczej nic mi się nie osunęło, ale majtki miałam wilgotne bo byłam podniecona). Ja zaś dotykałam mojego chłopaka po członku ale tylko i wyłącznie przez spodnie i bieliznę, jego członek byk cały czas w spodniach. Przez chwilę chyba spodnie u nasady były wilgotne, bo przesiąkły. A nasze miejsca intymne jeśli miały kontakt to tylko i wyłącznie przez mojebi jego ubranie. Tak mniej więcej wyglądają nasze pieszczoty. Nigdy nie uprawiałam seksu. Jeśli on mnie dotykał po miejscach intymnych to przez bieliznę i raczej się nic nie osuwa (ale 100% pewnosci nie mam). Bardzo się stresuje, że z czegoś takiego kzoe być ciąża. Oczywiście mój chłopak nie miał wytrysku. Może mi ktoś coś poradzić i odpowiedzieć? Proszę.

Gość gość
A jak dochodzi do ciąży? Wiesz w ogóle? To już kolejny taki temat i wygląda na twój temat. Znów -bielizna, spodnie i brak wytrysku ale ty wiesz że to ciąża! Ogarnij się w końcu.

Gość gość
Czy mógłby mi ktoś jeszcze odpowiedzirc?

Gość gość
Cioteczna siostra mojego stryja tak urodzila trojaczki! Tylko wiesz to zalezy, bo jak mialas cos blyszczacego np cekiny przy ubraniu,.albo pierscionek ze szkielkiem, to w ciazy byc nie mozesz! Plemniki nie lubieja swiecidelek , a jak padnie na nich odbity od cekina blask, to umieraja od razu i czynia takie spustoszenie ze irganizm musi sie tydzien regenerowac by plemniki wytwarzac znow !