Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinka babulinka 20

Czy mu zależy?

Polecane posty

Gość goscinka babulinka 20

Witam wszystkich. Mam taki mały problem, znamy się z facetem rok, zawsze pisał słodko, czasem wulgarnie nagle doszło do współżycia i po wszystkim twierdził że mu zależy, że chce zwiazku, ze chce jeszcze nie jednego spotkania, ze chce jeszcze wiecej zblizen ze mna,chce coś więcej niż tylko sex, że niby kocha, ze po wspolzyciu zawrocilam mu w glowie,jestem tylko jego, że jest o mnie zazdrosny w huj a nagle odzywa się mniej, dłużej odp na moje esy. Kochani nie wiem już czy mu wogule zależy czy jednak nie? Co z Tym robić? Jest możliwe ze pisał by tak gdyby mu nie zależało?

Gość gość
możliwe, że mu zależy i to bardzo. Na seksie. v Jak przez rok nic więcej nie działał, jak seks był przypadkowy i łatwy.. sorry, ale takie dziewczyny rzadko są brane pod uwagę na coś poważnego.. No ale seks mu się podobał, chciałby więcej, wie, że już tak łatwo nie pójdzie, więc pitoli coś o związku, ale enigmatycznie, bo to taka zasłona dymna- od razu na to pójdziesz, z radością oddasz mu się jeszcze kilkanaście razy, po czym on stwierdzi, że jednak nic nie czuje..