Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomóżcie mojej siostrze ma 26 sierpnia ślub

Polecane posty

Gość gość

W sobote zrobiłyśmy jej panienski bo reszta weekendów jest zawalona. Wypiła za dużo i 4 dni przed miesiaczka kochała się z jednym z zamówionych chłopkaów. Nie zabezpeiczali się. Wczoraj kochała się z narzeczonym tez bez zabezpieczenia i nie brala tabletek, a miesiaczke ma zaplanowana na 9 sierpnia. Czy jest prawdobpodobienstwo ciazy? Slubu nie ma mozliwosci odwolac.

Gość gość
raczej w ciaze nie zaszla, reszte zostawiam bez komentarza

Gość gość
szanse na ciaze sa bardzo male, mnie tylko zastanawia jak sie planuje miesiaczke? siadasz z kalendarzem, patrzysz gdzie masz wolny weekend i mowisz " o tu, 9go zaplanuje sobie okres"?:D

Gość gość
Po prostu znam swój cykl

Gość gość
gość dziś a ja myslalam, ze to o twoja siostre chodzi...

Gość gość
O sisotre, slownik przekrecil, ona zna swoj cykl, ja zreszta moj tez znam

Gość gość
Mam nadzieję,że twój narzeczony zrobił jeszcze gorsze Ci świństwo.Nie ma usprawiedliwienia,że byłaś pijana.Jak pójdziesz teraz do spowiedzi przed ślubem.

Gość gość
Coś okropnego.Dlatego właśnie nie trawię durnych akcji z panieńskim i kawalerskim.Durna baba.

Gość gość
nic się nie stało,lepiej niech nie mówi że była z nim w łóżku.Jak zaszła w ciąże to dobrze,a to czy to dziecko męża czy nie,to niech pozostanie na zawsze tajemnicą,kogo to obchodzi?Mąż jest tylko jeden,biologia nie ma tu znaczenia.

Gość gość
Jak zaszła w ciąże to dobrze,a to czy to dziecko męża czy nie,to niech pozostanie na zawsze tajemnicą,kogo to obchodzi? xxx Myślę, że przyszłego męża mogłoby to obchodzić. :o

Gość gość
He he, sex za pieniadze bez kondona! Szacun... W ciąży pewnie nie jest ale możliwe że złapała jakieś paskudztwo i wtedy wszystko się wyda. Zuch dzięwczyna, nie ma co.

Gość Host
Może go obchodzić,ale póki co nic nie wie i się nigdy nie dowie,jak autorka będzie trzymać gębę na kłódkę.Autorka chyba nie chce rozwalić sobie małżeństwa przez jakąś głupotę.Dziecko jest i nie ma odwrotu,nie ma co psuć. Mogła złapać ,ale nie musiała.Może sobie zrobić płatne testy,też w tajemnicy,nikogo to narazie nie obchodzi

Gość gość
Żal mi gościa, którego żona puszcza się z byle kim po paru drinkach... oby trafił swój na swego...

Gość gość
KOCHAŁA SIĘ z zamówionym chłopakiem, dobre :D co tam było z miłości?