Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię prowokować wyglądem.

Polecane posty

Gość gość

Mam dziwny problem. Lubię świetnie wyglądać, bardzo o siebie dbam, lubię swoje ciało, nie wstydzę się tego. Lubię śmiałe, odważne i seksowne stylizacje. Lubię prowokować, a najbardziej kręci mnie jak wzbudzę zazdrość wsród kobiet lub pożądanie u mężczyzn np. aktualnie wynajmuję pokój u pewnego pana i często paraduję po mieszkaniu prawie cała porozbierana. Jego spojrzenie? Bezcenne. :D Dlaczego tak mam?

Gość gość
Dlatego, że jesteś pustakiem.

Gość gość
Rozwaliła mnie ta odpowiedź pewnie dlatego że jest prawdą.

Gość gość
Jestem dużo bystrzejsza i mądrzejsza niż to się może innym wydawać. :)

Gość gość
Zapewne tak ale to o czym piszesz że robisz jest głupie.

Gość gość
Wiem... I czasami sama nie rozumiem swojego zachowania. Bywa nawet, że jestem potem smutna, że tak się zachowałam, a czasami robię to mimowolnie... Dlatego założyłam ten wątek. Potrzebuję pomocy.

Gość gość
Masz jakieś uryte kompleksy i je leczysz takim zachowaniem. Nie lubię takich kobiet.

Gość gość
Najwyraźniej jesteś tak pusta w środku ze musisz nadrabiać paradując z gołą doopą bo to jedyne co masz do zaoferowania. Nie martw się u idiotek to norma :)

Gość gość
Do psychologa? Wstydzę się... Tutaj nikt nie wie kim jestem, jak się nazywam, jak wyglądam, a tak przed psychologiem nie potrafiłabym się otworzyć.

Gość gość
Ja tez mam podobnie jak autorka. Ale to może dlatego że choć jestem ładna to tak naprawdę mam pełno kompleksów, nie lubię siebie i czuje się gorsza. A jak ubiore obcisłą krótką mini z dekoltem, a usta pomaluje czerwona szminka czuje się trochę lepiej. Ale to i tak do czasu.

Gość gość
Ja nawet jak mam pójść gdzieś coś załatwić to wolę z facetami... Wiecie, że wolałabym np. pójść do ginekologa mężczyzny mimo, że większość kobiet wolałoby iść do pani lekarki. Nie rozumiem tego.

Gość gość
No właśnie bardzo często słyszę komplementy i zachwyty na temat mojego ciała. Bardzo to lubię. Jestem przyzwyczajona do tego, że mężczyźni bardzo o mnie dbają. Wiele razy wykorzystałam swój wygląd dla jakiejś korzyści, ale najciekawsze jest to, że nigdy nie byłam nawet w związku, nigdy nie miałam przyjaciół. Nie potrafię stworzyć z kimś bliższej relacji.

Gość gość
Puste idiotki, jak was kiedyś jakiś zaciągnie w krzaki i zgwałci to się może wyleczycie z takiego zachowania.

Gość gość
No bez przesady. Gdyby ten właściciel miał mnie skrzywdzić to mógłby to zrobić dawno bo mieszkam tutaj od początku tego roku. :o

Gość gość
Chcesz na siłę być uważana za najlepszą a nie włożyć do tego wysiłku, pracy. Dlatego wykorzystujesz do tego celu swoją urodę. Daje Ci ona to poczucie wielkości i jesteś zadowolona. Znajdź coś innego czym możesz zaimponować ale o wymaga wysiłku w to włożonego.

Gość gość
Wiesz ile kasy i wysiłku wkładam w to żeby wyglądać tak jak wyglądam? Jestem uzależniona od wyglądu i upiększania siebie. W ogóle chcę umrzeć młodo żebym nigdy się nie zestarzała.

Gość gość
Gej i tyle

Gość gość
Jesteś niedowartościowana.