Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndziaToJa

Dziewczyna

Polecane posty

Gość AndziaToJa

Czy mieliście tak kiedyś, że zakochaliście się w dość brzydkiej dziewczynie albo w takiej, która nie była w waszym typie? Ale mimo to podobał wam się jej charakter i chcieliście z nią być? Czy jest to u was możliwe? Bardzo proszę o normalne odpowiedzi :) :) :).

Gość gość
a w odwrotną stronę też może być? bo ja się zakochałam w brzydkim chłopaku, zupełnie nie w moim guście, ale z charakteru bardzo mi pasuje.

Gość gość
Ja też kocham mężczyznę który urodą nie grzeszy ale miłość jest ślepa.

Gość Ja_Dyzio
i co z tego, że się zakochałem w kobiecie, której wiele brakowało do wyglądu modelki , nawet własnego stylu nie miała , gdy miała 23 lata to jej jedynym marzeniem było wyjść za mąż , czyli zostać mężatką , jak tłumaczyła , jej koleżanki w wieku 23 lat hurtowo zostają mężatkami , więc nie chce już być 'panienką' w dowodzie osobistym ale tłumaczyłem kobiecie, poczekaj dwa lub trzy lata , zaczynam budować własny dom , już są wybudowane piwnice i za moment zacznę budować parter, piętro i za kilka miesięcy będzie stan surowy - zamknięty ! tyrałem po 14 godzin na dobę i nie było czasu na spotkania, świątek i piątek na budowie i kobieta olała mnie ciepłym sikiem, nawet nie pokazała się na budowie domu, który mógł być jej domem, - za pół roku otrzymałem wiadomość , że jest już mężatką i w trzecim miesiącu ciąży , zatem idź w peazdu debilko , tak sobie pomyślałem wtedy , urodziła kolejne i kolejne , mieszkała w jakiejś norze wynajmowanej za grosze z mężem alkoholikiem, który zmarł na gruźlicę , czyli : nie uroda a to co kobieta ma w głowie jest najważniejsze !