Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie . Czy to prawda ?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli tak, too ..w jaki sposób mam mu to okazać? Sposobem wyciągnęłam adres@ Będziemy mieć kontakt, chce go podkręcić ;) A nie chce tego schrzanic ! "Każdy facet uwielbia ciepło, czułość i namiętność oraz zainteresowanie swoją osobą!Jeżeli będziesz zimna i nie będziesz mu okazywać w jawny sposób seksualnego zainteresowania jego osobą to… nie zdziw się, że on straci zainteresowanie Tobą" Proszę, wypowiedzcie się

Gość gość
Ktos coś.. powie więcej ?

Gość gość
Bądź sobą, bo aktorstwo kiedyś się nudzi.

Gość gość
Ja kiedyś też sposobem zdobyłem numer wykorzystujac dane firmy w celach prywatnych i datę urodzenia.... ponioslem minimalne konsekwencje, ale nie żałuje ani chwili spedzonej z Tą osobą, gdyż właśnie Ona odmienila moje życie. Przeczytalem "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" by Ją zrozumieć, skoczylem na bungee.

Gość gość
Ja jestem sobą :) Jest między nami chemia nie od dziś, znamy się już 4 lata. Początek był bardzo intensywny, padły wyznania z jego strony a ja ..to ..schrzanilam! Nie czułam wtedy tego co on. Mieliśmy kontakt przez te lata. Zrozumiałam w tym czasie że nie jest mi obojętny i próbowałam nie raz się zbliżyć. Kilka razy wydawało mi się że już jesteśmy na dobrej drodze i on się wycofywał. Myślę że go zraniłam i dlatego był taki w stosunku do mnie. Zabrakło szczerej rozmowy to na pewno. Od kilku dni jest naprawdę fajnie, mamy częsty kontakt i sposobem wyciągnęłam ten adres @ Jest chętny mi pomóc :) Czy to na spotkaniach w realu czy w kontaktach sms, często są uśmiechy, no ogólnie myślę że coś się kroi :) Nawet był przypadkowy dotyk wychodzący z jego strony, na ostatnim spotkaniu czas się zatrzymał :)) świetnie nam się gawędziło patrząc sobie głęboko w oczy non stop :) Naprawdę mi zależy! Jak już mam ten @ to chce nawiązać dłuższe rozmowy by wrócić do tamtego czasu i wyjaśnić to wszystko. Chce to trochę zachęcić i stąd ten temat. Nie jest mi łatwo bo wiem że jestem winna tej syt.

Może prościej będzie jeśli mu to po prostu napiszesz? Sama twierdzisz, że komunikacja nawaliła, więc zwyczajnie ją napraw. To nie jest rocket science.

Gość gość
21.32 Chce to uczynić tylko muszę mieć odrobinę pewności że z jego strony jest to samo. Czyli że on rowniez tego chce. Moja blokada spowodowana jest tym że już próbowałam się zbliżyć nie raz i za każdym razem robił odwrót. Ja jeszcze kilka dni temu byłam pewna że mam to za sobą. Że nic już od niego nie potrzebuje . Mnie również bolał ten chłód.. ta uprzejmość, takie ciepło zimno. Chce się przełamać i dlatego chciałabym to troszkę zachęcić:) okazać zainteresowanie. W tym momencie to będzie częściej kontakt sms czy @ . Jakieś rady? Zmotywowana, zakochana.. dziewczyna Was pyta :)

Gość gość
Jaka różnica między wami lat?

Gość gość
Na pewno nie da się tego zrobić przez maila. Mail to może posłużyć do 2 - 3 odwazniejszych zdan