Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randka i piknik w parku ??? Drogie Panie proszę o pomoc :)

Polecane posty

Gość gość

Witam chciałbym zorganizować dla mojej przyszłej dziewczyny (mam nadzieję że tak za chwilę się stanie) randkę połączoną z piknikiem w parku nad wodą, chcę zabrać ze sobą wino i parę przysmaków. Jak uważacie czy to dobry pomysł żeby wybrać się wieczorem i przygotować to dla niej. Wieczorny piknik przy świecach??? Co wy na to Drogie Panie ?

Gość gość
Randka - piknik to bardzo popularny pomysl, choc oklepany, calkiem mily. Teraz prawie codziennie widze tak spedzajace czas pary. Natomiast swiece to pomysl naprawde idiotyczny, bo nie mozna palic ich w bliskosci drzew. Nie wiem czy wiesz, ale i nie mozna pic wina publicznie, wiec i to jest totalna glupota. No i w niektorych parkach nie mozna organizowac piknikow :D wiec lepiej sprawdz.

Musisz mieć fajne miejsce w którym tak naprawdę byłeś, więc raczej wiesz czy można tam usiąść i spędzić miło czas ;) Pomysł fajny i bez przesady że nie można napić się wina przecież nie wszędzie chodzi straż czy policja więc nie dajmy się zwariować. Jeżeli jesteście młodzi to zawsze jakaś tam adrenalina jest ;) Pozdrawiam i dużo miłości życzę ;)

Gość gość
Ehh gdyby ktoś mnie zabrał na taką randkę. Fajny pomysł będzie zaskoczona i pewnie zadowolona.

Gość gość
Fajny pomysł na randkę. :) następnym razem możesz zabrać ją do restauracji. :) ja z moją często chodzę do http://lawasz.pl/ i zawsze jej się podoba.