Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że gwałt jest bardzo meski, prawdziwa dominacja nad słabą płcią

Polecane posty

Gość gość

Nie da się temu zaprzeczyć

Gość gość
Tez tak uwazam i wielu mezczyzn tez tak mysli g**** to trauna bul psychiczny i fizyczny ale mezczyzni g**** jest poprostu jak mowiles bardzo meski dl a mezczyzny. Dominacja sila sex na sile przewaga nad plcia przeciwna Mezczyzna

Gość gość
Do Skromnej ja jestes dziewczyna tak rozumie co myslusz o tym meskim temacie g****u z punktu widzenia kobiet

Gość gość
Nie chcialem cie urazic pytalem tulko co myslisz o tym temacie ktory osoba 1 opisuje przepraszam lepiej juz Tomek

Gość gość
Kobietę zawsze się trochę gwałci Gwałt jest wtedy kiedy "po zmieni zdanie.

Gość gość
Jak Kali zgwałcić krowę to dobrze, jak krowa zgwałcić Kalego to źle.

Nie chcialem cie urazic pytalem tulko co myslisz o tym temacie ktory osoba 1 opisuje x opcje są 2 - to jest provo - osoba 1 to idiota :classic_cool: xxx brak znaku zapytania pewnie mnie zmylił :P

Gość gość
Do skromnej ja sluchaj koledz napisali co mysla o tym mezczyzna musi zaslokoic swoje potrzeby nie mailad takiego slotkania nigdy e zyciu z napalonym facetem pomysl. Logicznie takie jest zycue kobiety tez maja swoje porrzeby Tomek

Do skromnej ja sluchaj koledz napisali co mysla o tym mezczyzna musi zaslokoic swoje potrzeby nie mailad takiego slotkania nigdy e zyciu z napalonym facetem pomysl. Logicznie takie jest zycue kobiety tez maja swoje porrzeby Tomek x przetłumacz to na Polski to pogadamy :classic_cool:

Gość gość
Co mam tobie przetlumaczyc nie rozumiesz tematu

Gość gość
To chyba jakiś rusek to pisał XD.

Co mam tobie przetlumaczyc nie rozumiesz tematu x najwidoczniej, rozumieć nie chcę :classic_cool: mężczyzna który lubi dominować zamiast współpracować jest dla mnie osobą zakompleksioną i tyle.

Gość gość
Rusek to ty jestes Ja jestem z Polski nie mam nic wspulnego z ruskimi rozumiesz debilu

koledz napisali co mysla o tym mezczyzna musi zaslokoic swoje potrzeby nie mailad takiego slotkania nigdy e zyciu z napalonym facetem pomysl. Logicznie takie jest zycue kobiety tez maja swoje porrzeby x pomijam fakt że ciężko powyższe rozszyfrować :classic_cool:

Gość gość
Ani rusek ani ty po polski nie umieć. XD

Gość gość
Do skromej sluchaj zaproponowalbym tobie spotkanie we dwoje ale to nie ten temat jest pokazalbym tobue prawdziewgo mezczyzne. Pozwul ze nie spotjam sie z toba nie placz juz

Gość gość
A moze poznajmy sie co ty na spodobam sie tobie zobaczysz,

Gość gość
Niw wiesz ci tracisz umiesniony wysoki i mam i jeszcze cos spodiba ci sie.Tomek pl

nie masz niczego co mogłoby zrekompensować twoje "pozwul" "wspulnego" o powyższym nie wspominając :classic_cool:

Gość gość
Czego nie mam jestes nie atrakcyjna nie spotkalbym sie z toba nie podobasz sie nie masz nic do zaoferowania mezczyznue

Gość gość
Mam pytanie di ciebie dlaczego mezczyzni zaliczaja kobiety z twojego, punktu widzenia huum

hahahahahha kabaret :classic_cool: piłeś coś czy po prostu masz jakiś problem z klawiaturą ? x mężczyźni nie zaliczają kobiet :classic_cool: