Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panów..

Polecane posty

Gość gość

Jeśli kobieta w wieku 31 miała tylko jednego partnera to jest dla Was mniej wartościowa?

Gość gość
A czemu ma być mniej wartościowa? Niektóre kobiety nie miały żadnego przez całe życie. To nie wartościuje przecież jej jako człowieka czy kobiety, tak samo jak kobiety, która miała 30 partnerów czy więcej.

Gość gość
Jest ok takiej juz nie znajdziesz to skarb

Gość gość
Czasem wstydzę się przyznać koleżankom,które miały więcej.

Gość gość
To nie ich sprawa.

Gość gośćAdam123
oj tam byłaś wierna jednemu i tyle to raczej zaleta, a dla faceta na poziomie nie ma znaczenia czy kobieta miala 0, jednego czy 30 facetów.

Gość gośćAdam123
a poza tym nie ma znaczenia przeszłość ludzi, czyli nie musisz mówić nowemu facetowi ani on Tobie o swoich byłych czy sexie bez zobowiązań

Gość gość
raczej bardziej wartościowa - chyba z każdym następnym partnerem kobieta staje się tak jakby mniej wartościowa. Moja partnerka przede mną miała dwóch partnerów a ma obecnie 45 lat. Ja jestem nieco starszy i partnerek - fakt miałem znacznie więcej

Gość gość
wypowiedź powyżej to katotaliban albo muzułmanin wklep sobie udioto, że kobieta ma prawo lubić sex tak jak facet.

doswiadczenie jest przereklamowane. i co mi z doswiadczenia co? jestem z Tobą teraz na kafe :P

Mniej wartościowa? Absolutnie nie, to bzdura. Liczba partnerów nie mówi de facto o niczym. Życie różnie się układa, każda historia jest wyjątkowa.

Gość gość
Zrobie c***alcowke i bedziesz miec 2 na koncie

Gość gość
czes mezczyzn postrzega mala ilosc partnerow jako zelete (ja tez), taka juz jest natura. czujemy sie pewniej i nie porownujemy. facet ktory cie o to opeirdoli to debil, albo chce cie wykorzystac z reszta jak sie kocha to sie kocha :) pomysl co gadaja faceci o laskach co mialy chuj wie ilu facetow i dojdz do wniosku czy lepiej, czy gorzej :)