Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czasami mam dosyc wlasnych dzieci...

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 synow 5 lat i 4 miesiace. Jak marudza to obydwoje w tym samym monencie. DzisiAj mi normalnie nerwy poscily :/ heeh szkoda gadac. A jak tam u was mamy, zawsze sZczesliwe i usmiechniete? No ja mam dzisiaj kryzys definitywnie

Gość gość
No ale do łóżka ochoczo się właziło, a teraz marudzenie...

Gość gość
Spadaj malolacie

Gość gość
Poza tym pytam mam a nie jakiegos zakompleksionego szczyla

Gość gość
Poza tym pytam mam a nie jakiegos zakompleksionego szczyla X Zakompleksiona to ty jesteś ofermo, co to problem teraz stwarza, bo dzieci jej przeszkadzają...

Gość gość
Nie bede sie ponizala do twojego maciupkiego... poziomu :D

Gość gość
Nie bede sie ponizala do twojego maciupkiego... poziomu X Przecież ty wogóle nie masz poziomu.:)

Gość gość
Tak często jest, bo dzieci to obowiązki. Skłamie ta, która zawsze jest uśmiechnięta...

Gość gość
No juz czekam az starszy pojdzie do szkoly w tym roku. Bedzie mial wiecej rozrywek. Szkoda, ze teraz dzieci same nie biegaja pod blokiem jak to bylo dawniej, wybawily sie i wszyscy byli zadowoleni.

Gość gość
No tak, mamusia by chciała, żeby dzieci same biegały, a ona hop do łóżka...

Gość gość
Kochająca matka powinna mieć dużo cierpliwości i spokoju w sobie bo dzieci nie prosily się na świat, więc nie ma prawa żadna matka krzyczeć na tak małe dzieci, szczególnie te 4miesiace.modlilam, które potrzebuję miłości i bliskości a nie kryzysu matki... Sama jestem mamą.

Gość gość
Ja na nikogo nie krzycze. Krzycze w mojej glowie ;) a moj mlodszy to akurat rozumiem, ale starszy tylko mamusiu i mamusiu dzisiaj mamusiu nudzi mi sie etc a bylismy i w parku i na placu zabaw. Poprostu nan dzisiaj gorszy dzien. Mamo a Ty takowego nigdy nie masz?

Gość gość
gość dziś Ja na nikogo nie krzycze. Krzycze w mojej glowie X W pustej głowie zawsze coś krzyczy...

Gość gość
Brawo! Nareszcie normalna matka! Autorko, każda z nas tak czasem na, ciężko się nam przyznać, ale tak jest.

Gość gość
16:50 nie mogę, uwierz mi. Mimo,że wcale nie mam kolorowo. Raz się poryczalam że zmęczenia.

Gość gość
16:57 normalna matka? Bo daje się ponieść emocjom? Mając 1 dziecko rozumiem wszystkiego człowiek się uczy ale przy drugim ma świadomość co go czeka i że lekko nie będzie bo dziecko to odpowiedzialność do śmierci rodziców.

Gość gość
Przepraszam ale, za jak sie daje poniesc emocjom? Chyba juz sobie dorobilas wlasna historie, co?

Gość gość
Bo bycie matka to najciezsza praca, nie ma sie prawa do wolnego, do zmeczenia i absolutnie nie mozna narzekać- tylko byc radosna i usmiechnieta jak w reklamie...... ale tez jestemy ludzmi tak samo jak inni. Sama mam 7 latke i jestem w 9 miesiacu ciąży. Maz w pracy, a w dni takie gorace jak dzis nie mam siły ani cierpliwosci do mojej corci, ktora.przechodzi jakis okres buntu......marze aby spokojnie i bez wyrzutow sumienia pobujac sie na lawce na balkonie. Rozumiem Cie autorko i chyba kazda normalna matka, ktora kocha swoje dzieci ale ma gorsze dni- tak jak kazdy. Tylko, ze matce gorszy dzien nie wypada miec...

Gość gość
Do 17:05 racja Ja staram sie sie nie udawac. Czlowiek jest tylko czlowiekiem. Niektorzy mysla , ze mama to juz jakis robot jest czy jak ;) Druga ciaze nie jest latwo przejsc jeszcze te hormony. My powinnysmy sie wspierac jako mamy a nie krytykowac.