Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o takim stroju na ślub, ale szczerze. Na ślub swego dziecka...

Polecane posty

Gość gość

Strój pewnej osoby na wesele jej dziecka..

Gość gość
To strój na pogrzeb?

Gość gość
Buhahahahahha padłam. Połączenie tandety bezguscia i niedostosowania ubioru do okoliczności.

Gość gość
Trochę za krótka ta sukienka

Gość gość
Bez przesady z tym zniesmaczeniem, kobieta sie nie rozebrala. Sukienka jest niegustowna i nieco za krotka, po pokazuje niemlode kolana (to znow brak gustu). Bolerko przykrylo ramiona (nie wiem, czy pozniej je zdjela). Ogolnie sukienka i calosc stylizacji pokazuje kiepski gust, ale bez przesady, zeby sie zniesmaczac.

Gość gość
Dajcie spokój ludzie, Juz wam piszę o co chodzi. To była matka męża mojej kiuzynki. Zrobiła wiochę na maksa. Ma nadwagę, jest stara, ubrała się jak na pogrzeb...takie były komentarze. Mnie też się nie podoba, ale inni byli bardziej w szoku. Najlepsze ze ta baba naucza moją kuzynkę jak powinna się nosić kobieta. I robiła kuzynce przytyki że jej wesele na pewno będzie prowincjonalne (bo to było na prowincji_) to jesli ona jest ta nieprowincjonaln a i tak ta wielkomiejskosc wyglada to ja jednak wolę wieś...

Gość gość
dla was to pokazuje kiepski gust tylko? po tym co wkleiła autorka ja nie tyle powiedzialabym ze kiepski gust co po prostu brak szacunku do mlodej i mlodego i brak poszanowania uroczystosci. o ile ta osoba jest zdrowa na umysle to uznalabym jej zachowanie w sensie ubranie czegos takiego na wesele dziecka za jawną złośliwiość. Brak szacunku. To jest pogrzeb? Na czarno, to sobie moga przychodzic goscie dalsi ale matka mlodych?

Gość gość
No to odwróćmy pytania: co czułybyście jakby się wasza teściowa tak na wasz ślub ubrała? Wkurzenie/politowanie/obojętność?

Gość gość
Miałabym wypiertolone na to. Nie rozkminiam cudzych ubiorów. A wy z wypiekami na mordzie się podniecacie jak głupie.

Gość gość
Napisalam wypowiedz z 16.47. I podobnie jak ktos wyzej: mialabym wywalone. Gdakanie na weselu o czyimś stroju uwazam za taki sam brak klasy jak sam strój i zachowanie tej kobiety wobec kuzynki. Nie wyobrazam sobie na uroczystosci obgadywac czyjś stroj. Tyle w temacie.

Gość gość
Ale ja nie obgadywałam, tylko goście u kuzynki. I taką sensację z tego po kryjomu robili że aż musialam tu linka wkleic, bo mnie ciekawi czy ja bylam na jakims dziwnym weselu czy ludzie tak mysla o innych :/

Gość gość
Zacznijmy od tego, ze to nie strój teściowej kuzynki. Temat założyła ta nawiedzoną synowa, która co jakiś czas regularnie tłucze tu tematy o teściowej noszące minówki. Babo, ślub był dawno temu a ty wciąż nie może tego przeżyć. Masz coś z głową? Daj tej kobiecie żyć. A niech sobie nosi kiecki przed kolano, chooy ci do tego. Dopisz jeszcze ze krytykowała muzykę i twoją suknię . Albo nie pisz, znamy już to na pamięć

Gość gość
17:14 Nic nie zrozumiałam z tego co piszesz. To tu była już jakaś osoba która pisała o czarnej kiecce przed kolano na weselu u teściowej? Wow... aż zapytam kuzynkę czy ona się na tym forum udziela. Zainteresowałaś mnie. A kiedy to było?

Gość gość
16:12 czyli autorko- synowo, przestań juz się pogrążać. Się wko/or/w/ie to namierze twoje ip, i pokaże twojej teściowej wszystkie tematy, które tu o niej zalozylaś, włącznie z dzisiejszym przedstawiającym jej osobę. Zastanów się czy byłoby ci miło gdyby wystawiła twoja suknie na opinię publiczną? Ty jej nienawidzisz od tak z natury, czy o co ci chodzi?

Gość gość
17:19 ja nie wiem o co chodzi tobie. po pierwsze to ja nie mam teściowej, nawet nie mam chłopaka :/ po drugie, chcesz to namierzaj, po trzecie, autorka pokazala czyjs strój bez głowy. nikt nie jest w stanie rozpoznac kto to jest bo takich sukienek w sieciówkach jest masa, ja pamietam ten model, jest chyba sprzed roku. Chodze do tej sieciowki. Po czym ją naród polski rozpozna, po kiecce ze sklepu jakich w Polsce jest tysiące? Ośmieszasz się. I nie do mnie miej pretensje :)

Gość gość
haha i co bedziesz z tego miala jak zaszkodzisz autorce, wiedzmo? ja tez nie raz zakladalam tgematy o rodzinie i co, zabijesz mnie>? a ona pokazala czyjas twarz? nie. no to twoje oskarzenia sa goloslowne :P A jak juz zdobedziesz jej IP to i moj wytrop, szajbusko :P

Gość gość
Ja cie tylko ostrzegam. Ip jest bardzo prosto sprawdzic. Swoim ostatnim wpisem utwierdziłas mnie, ze to Ty,zawistna synowo a nie jakaś kuzynka. Jesteś grubsza od teściowej i dlatego taki jad leje ci się z pyska na jej temat?

Gość gość
ta co tak chce namierzac pewnie sama jest gruba wiec traktuj***ardzo osobiscie te wasze pojazdy o wbijaniu sie grubych w mini, jakby moja tesciowa wkliela dajmy na to moje zdjecie bez glowy to waliloby mnie to.

Gość gość
17:26 A ty utwierdzilas mnie ze jestes gruba... :( Ja mam rozmiar S i alergię na grube baby, są grube bo chcą takie być. I nie jestem autorką :////

Gość gość
17: 24 a co ty mnie obchodzisz? No nie pokazała twarzy, ale jak do teściowej dotrą wszystkie tematy łącznie z dzisiejszym, to myślisz, ze siebie nie rozpoznacza mimo, że bez głowy? Ciekawe czy wówczas nadal autorka będzie tak chętnie tu rąbać doopę tesciowej. I tak chyba już wyczuła, ze przegina, skoro podaje się za jakąś kuzynkę młodej

Gość gość
jaki interes ma ta od IP? laska, masz etat na kafeterii, kojarzysz kto co kiedy ile razy? Jezu, really? Bossszzzz ... ty nie masz życia :( Nie śmieje sie, powaga...

Gość gość
Myślę że autorka ma wyebane na to co pomysli tesciowa i nie zalezy jej na jej aprobacie. jesli to ta sama osoba o ktorej mysle to na jej miejscu tez bym baby nienawidzila. za teksty obrazajace rodzicow autorki. ty klempo od ip

Gość gość
tak to jest jak sie jest totalnym prymitywem, bez zycia, bez zainteresowan, bez pracy.. gdzie jedynym osiagnieciem do tej pory byl sub i weselicho... i autorka bedzie tak teraz tym zyla, tym slubem, ta kreacja.. do czasu jak jej sie gowniaczek urodzi :) wtedy bedzie wrzucac prez lata zdjecia gowniaczka do sieci...

Gość gość
A ty masz etat skoro kojarzysz kogos od ip? Bo ja nikogo takiego nie kojarzę. Tyle tu było tematowi o 60 letniej teściowej w krótkich spódniczkach, ze nie trzeba tu być 24h. One same rzucają się w oczy. I wbrew pozorom nie teściowa wychodzi tu na jakieś zło, tylko wręcz przeciwnie- wyłania się obraz synowej, która ma z deklem na punkcie tesciowej

Gość gość
17:35 nie ma wyj****e bo też kojarzę te tematy i z tego co pamiętam to autorka nawet gęby nie potrafiła otworzyć bo jej się boi. Kozak w necie peezda w świecie. Po co tu się pluje zamiast jej powiedzieć co o niej myśli. Ja rozumiem charakter teściowej może być nie teges ale autorka zawsze przezywa głównie jej stroj a zachowanie jest na drugim planie.

Gość gość
Nie no ja nie kojarzę ciebie osobo od IP. Ale jest dla mnie to dziwne ze ty tak kojarzysz tematy...ja tu wchodzę sporo ale nie upatruję sobie jakichś kilku wątków które się podobno powtarzają i nie myślę o tym. Ba, ja nie interesuje się aż tak forami by pamiętać źr kilka lat temu ktoś coś podobnego 0isal. Jak bardzo trzeba nie mieć życia by tak świetnie kojarzyć ludzi z kafe, wiedzieć jakie wątki zakładają, czytać ich setki postów? To ty zasługujesz na współczucie i politowanie a nie ona. P.S. a kobieta w tej sukience to rzeczywiście chyba synowej i synowi chciała na złość zrobić.

Gość gość
Ale jesteś podła autorko, jak można udostępniać czyjeś zdjęcia i jeszcze obgadywac na forum, karma cie dopadnie!

Gość gość
17:44 masz niezaktualizowane dane. Ona chyba pisała coś tutaj niedawno ze wygarnela teściowej cały ból z tych wszystkich lat a stara się wszystkiego wyparla i powiedziała ze nie wie o co chodzi synowej. No i ponoć dalej wbija klin między dziewczynę i synka.

Gość gość
17:48 ja myślę że ona udostępnia to dlatego że właśnie jest bardzo skrzywdzona 0rzez osobę z tego zdjęcia. Ja czytałam tej osoby tematy. Jej teściowa zniszczyła jej psychikę i kobieta się z depresji leczyla. Normalnie leki brała takie na serio. Pamiętam ten temat ze wpadła w depresję a teściowa udawała ze nie wie o co chodzi synowej. Podczas gdy cała rodzina stała murem za tą dziewczyną w tej sprawie. Może ta baba jej tak dopietolila do pieca źr dziewczyna oszalala. To smutne.